Ζ. Κωνσταντοπούλου: Ιδρύει φορέα για την υπεράσπιση της δικαιοσύνης

19:47 6/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ίδρυση φορέα για την υπεράσπιση της δικαιοσύνης, με πρωτοβουλία της «Πλεύσης Ελευθερίας«, προανήγγειλε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, την Τρίτη,στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

«Στις 15 Σεπτεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα της Δημοκρατίας, θα κάνουμε μια κίνηση υπεράσπισης της δικαιοσύνης, ως πυλώνα της δημοκρατίας. θα ιδρυθεί ένας νομικός φορέας,

αποτελούμενος από νομικούς και επιστήμονες, με αυτόνομη δράση, που θα διεκδικήσει όλα εκείνα που καταστρατηγούνται και παραβιάζονται από τις κυβερνήσεις» υπογράμμισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Πρόσθεσε δε, ότι «θα αναλάβει όλες τις πρωτοβουλίες που μπορούν και πρέπει να αναληφθούν στο ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων, τις υποθέσεις της Siemens, της ΕΛΣΤΑΤ, του ελληνικού χρέους και των μνημονίων«.

Ειδικότερα, για το ελληνικό χρέος και τα μνημόνια η κ. Κωνσταντοπούλου, είπε ότι «όχι μόνο δεν πρέπει να τα πληρώσουμε, αλλά μπορούμε να ζητήσουμε αποζημιώσεις για την καταστροφή της παραγωγής και της οικονομίας, αλλά και για όσα τράβηξε ο ελληνικός λαός».

πηγή ΑΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα