Υπόθεση 14χρονης: Απολογούνται οι κατηγορούμενοι

18:01 5/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Εδώ και 4 ώρες απολογούνται ενώπιον του ανακριτή οι 3 συλληφθέντες για την υπόθεση μαστροπείας και βιασμού του 14χρονου κοριτσιού.
Δεν αποκλείεται η διαδικασία να συνεχιστεί και αύριο. Σύμφωνα με πληροφορίες οι κατηγορούμενοι αρνούνται τα όσα τους αποδίδονται.

Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ΕΡΤ Λάρισας, ο ένας εξ ‘ αυτών, ο νονός του παιδιού, ήταν γνώριμος στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων σε ότι αφορά «ύποπτο» ρόλο του και συναναστροφή με την οικογένεια εδώ και αρκετούς μήνες, θέμα για το οποίο

είχαν ενημερωθεί και οι αστυνομικές αρχές.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος έχει απασχολήσει ξανά τις αστυνομικές αρχές και η εμπλοκή του στην υπόθεση δεν εξέπληξε εκείνους που γνωρίζουν την πολυμελή και διαλυμένη οικογένεια της 14χρονης.

Δεν αποκλείεται το κορίτσι να είχε προσεγγιστεί από τους δύο πρώτους συλληφθέντες εδώ και καιρό.

Το 14χρονο παιδί έχει βρει προσωρινή στέγη σε ασφαλές περιβάλλον και παρακολουθείται από κοινωνικούς λειτουργούς και ψυχολόγους.
Μέχρι την Πέμπτη αναμένεται να έχει βρεθεί μόνιμη στέγη για εκείνη εκτός Λάρισας, όπου με την κατάλληλη στήριξη θα γίνει σοβαρή προσπάθεια να επουλώσει τα ψυχικά της τραύματα.
Αυτή τη στιγμή η ψυχολογική της κατάσταση βελτιώνεται, ενώ καλή είναι η κατάσταση της σωματικής της υγείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα