Υπέρ της άμβλωσης το φαβορί στη λίστα των αντιπροέδρων του Τράμπ

15:20 11/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Υπέρ του δικαιώματος των γυναικών να επιλέγουν εάν θα κάνουν άμβλωση ή όχι, τάχθηκε στην εκπομπή “This Week” του τηλεοπτικού δικτύου ABC News, ο απόστρατος υποστράτηγος των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, Μάικλ Φλιν που περιλαμβάνεται στην λίστα των πιθανών αντιπροέδρων του Ντόναλντ Τραμπ, υποψηφίου για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων.

Ο Φλιν έχει υπηρετήσει ως επικεφαλής της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών των ΗΠΑ (DIA), ενώ η δήλωσή του αυτή, έρχεται

σε πλήρη αντίθεση με την άποψη του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στο ζήτημα αυτό, που τάσσεται ξεκάθαρα κατά των αμβλώσεων.

Η εφημερίδα “The Washington Post” έγραψε το Σάββατο ότι ο Ντόναλντ Τραμπ βλέπει με θετικό μάτι τον Φλιν, που διηύθυνε στη DIA από το 2012 έως το 2014, επί προεδρίας Μπαράκ Ομπάμα, καθώς εκτιμά ότι η κατάσταση κοινωνικής αστάθειας που εκδηλώνεται στις ΗΠΑ, αλλά και η απειλή της τρομοκρατίας, απαιτούν μια σκληρή και αποφασιστική προσωπικότητα για να τις διαχειριστεί. Σύμφωνα με την Post, στον Τραμπ αρέσει επίσης η ιδέα να έχει στη θέση του αντιπροέδρου κάποιον που δεν είναι πολιτικός.

Στη λίστα των υποψήφιων αντιπροέδρων του Τραμπ συμπεριλαμβάνονται ο πρώην πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νιουτ Γκίνγκριτς, ο κυβερνήτης της Ιντιάνα, Μάικ Πενς, αλλά και ο κυβερνήτης του Νιου Τζέρσεϊ, Κρις Κρίστι.

Keywords
Τυχαία Θέματα