Ξεχωριστές δηλώσεις Χατζιδάκη και Θεοδωράκη περί συνεργασιών

13:06 20/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Θετικός για συνεργασία με το Ποτάμι, αλλά και το ΠΑΣΟΚ, εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, «όταν έρθει η ώρα» λέει από την πλευρά του ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Θετικός στο ενδεχόμενο συνεργασίας της Νέας Δημοκρατίας με το Ποτάμι ή το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται ο Κωστής Χατζιδάκης, ακόμα και εάν η ΝΔ

πετύχει αυτοδυναμία. Προσθέτει ότι ακριβώς επειδή οι στιγμές είναι ιστορικές, χρειάζεται μια πλατιά, πατριωτική συμμαχία, η οποία να στείλει το μήνυμα και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ότι η Ελλάδα παλεύει να αφήσει μια και καλή στην άκρη την κρίση. Ο κ. Χατζιδάκης πιστεύει επίσης ότι θα έχουμε σύντομα εκλογές, ανεξάρτητα από το αίτημα της Ν.Δ.

Ο κ. Τσίπρας θα γίνει ο πρωθυπουργός των δύο μνημονίων, ή θα πάει άρον άρον σε εκλογές για να παραδώσει την καυτή πατάτα στον επόμενο, δηλώνει σε συνέντευξή του ο Σταύρος Θεοδωράκης. Κατηγορεί την κυβέρνηση ότι δεν έκανε, δεν κάνει, ούτε θα κάνει διαπραγμάτευση, αλλά μεταφράζει και υπογράφει, και χαρακτηρίζει τη νέα υπουργό Εργασίας παιδί του κομματικού σωλήνα που δεν έχει βγάλει εκτός κόμματος ούτε ένα ευρώ. Σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας του με τη ΝΔ ανέφερε ότι επ’ αυτού θα συζητήσει όταν έρθει η ώρα, αφού το θέμα δεν είναι να αλλάξουμε κυβέρνηση αλλά διακυβέρνηση. Το μεσημέρι ο κ. Θεοδωράκης θα μιλήσει στη μεγάλη συνάντηση αντιπροσώπων του Ποταμιού.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Keywords
Τυχαία Θέματα