Στην Ξάνθη η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά

20:22 15/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην Ξάνθη βρέθηκε από το πρωί της Τετάρτης η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά.

Το μεσημέρι, συνοδευόμενη από τους βουλευτές Δράμας Χαρά Κεφαλίδου και Σερρών Μιχάλη Τσελέπη και τον υπεύθυνο Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλο Χρηστίδη, συνάντησε τον Αντιπεριφερειάρχη

Κώστα Ζαγναφέρη.


Ακολούθως προήδρευσε σύσκεψης φορέων και παραγόντων που πρόσκεινται κυρίως στο ΠΑΣΟΚ και όπου συμμετείχαν o Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, οι πρώην Βουλευτές Σωτήρης Στολίδης και Μάντατζη Τσετίν, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Φώτης Καραλίδης, οι πρώην Δήμαρχοι Στέλιος Χατζηευαγγέλου και Βασίλης Τσολακίδης, ο πρώην Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Σάββας Μελισσόπουλος, εκπρόσωποι των αγροτών, του ΤΕΕ και άλλων φορέων, συνδικαλιστές, ο Γραμματέας Χ. Αμανατίδης και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής.


Εισερχόμενη στη σύσκεψη έκανε την εξής δήλωση:
To ΠΑΣΟΚ ξεκινά το οδοιπορικό του σε όλη την Ελλάδα και τις συναντήσεις του με τους παραγωγικούς φορείς από εδώ, από τη Ξάνθη, με την οποία έχουμε στενούς, ιστορικούς δεσμούς. Τα πρώτα αναπτυξιακά κίνητρα δόθηκαν στην περιοχή, από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα ήταν προσωπικό μέλημα του πατέρα μου, του Γιώργου Γεννηματά. Είναι λοιπόν και συμβολικός ο χαρακτήρας αυτής της επίσκεψης.Συναντιόμαστε με τους παραγωγικούς φορείς, γιατί θεωρούμε αυτή τη στιγμή, ότι το κλειδί για να ξεπεράσουμε την κρίση και τα αδιέξοδα είναι να πάρει μπροστά η ανάπτυξη. Έχουμε παρουσιάσει συγκεκριμένες προτάσεις, 50 βήματα για το σχέδιο εξόδου της χώρας από την κρίση και ξεκινάμε σήμερα τον διάλογο από εδώ με όλους τους παραγωγικούς φορείς.

Keywords
Τυχαία Θέματα