Ξαναζωντανεύει η ελπίδα για την επαναλειτουργία της ΕΝ ΚΛΩ

22:21 4/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Aίτηση εξαγοράς της ΕΝ ΚΛΩ (ενωμένη κλωστοϋφαντουργία) έλαβαν την Τρίτη 4/10 οι εργαζόμενοι από ενδιαφερόμενο επενδυτή, η οποία έχει κοινοποιηθεί και στο σύνδικο πτώχευσης.

Σύμφωνα με την αίτηση προβλέπεται η επαναλειτουργία μέρους των εγκαταστάσεων της πτωχευμένης εταιρείας. Σε εξέλιξη βρίσκονται επαφές για την περαιτέρω προώθηση του σχεδίου αυτού, ενώ υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι εδώ και καιρό είχαν καταθέσει επιχειρησιακό σχέδιο.

Επίσης είχαν σταματήσει με απόφαση της Βουλής οι πλειστηριασμοί

που θα απογύμνωναν τα εργοστάσια από τον εξοπλισμό τους, άρα θα υπονόμευαν το σχέδιο – πρόταση των εργαζομένων. Νέος κύκλος πλειστηριασμών έχει ανακοινωθεί για τις 17/10 (εξοπλισμός δύο ολόκληρων εργοστασίων).

Οι εργαζόμενοι διατυπώνουν το δημόσιο ερώτημα αν τα νέα δεδομένα με την πρόταση του επενδυτή θα αξιολογηθούν με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην ακυρωθεί η προσπάθεια για την επαναλειτουργία της ΕΝ ΚΛΩ τη στιγμή που εμφανίζεται στον ορίζοντα θετική εξέλιξη.

Oι υπογραφές των εργαζομένων:

Σχετικές ειδήσεις:

Eνωμένη Κλωστοϋφαντουργία: Νέα παρέμβαση των πρώην εργαζομένων για την επαναλειτουργία της

Πρώην Εργαζόμενοι ΕΝΚΛΩ – Παρέμβαση με ανοιχτή επιστολή για την επαναλειτουργία της

«Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία»: Οι πλειστηριασμοί απειλούν το σχέδιο των εργαζομένων για επαναλειτουργία – Αναμένεται πολιτική λύση

Αγώνας για επαναλειτουργία της «ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ» από τους εργαζόμενους

«Σύννεφα» στον ορίζοντα για την επαναλειτουργία της «Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας» – Συνεχίζουν την προσπάθεια οι εργαζόμενοι

Keywords
Τυχαία Θέματα