Βραβείο του Π.Σ.Α.Π. για τη Σερραία Δήμητρα Καραπέτσα

22:54 31/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Η Σερραία με καταγωγή από τα Κερδύλλια Δήμητρα Καραπέτσα ήταν από τα πρόσωπα που βραβεύτηκαν στην 35η γιορτή του Ποδοσφαιριστή που διοργάνωσε και φέτος ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών.

Στην εκδήλωση με λάμψη αστέρων, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής, τιμήθηκαν πρόσωπα που έχουν προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και οι καλύτεροι της αγωνιστικής περιόδου 2015-16 όπως αυτοί αναδείχθηκαν από τις ψήφους των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών. Η Κερδυλλιώτισσα Δήμητρα Καραπέτσα παρέλαβε το βραβείο ως παίκτρια – Αρχηγός της Εθνικής ομάδας Κορασίδων που κατάφερε

να εξασφαλίσει την πρόκριση στον elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Η Σερραία παίκτρια που αγωνίστηκε στην Πανσερραϊκή και τώρα φοράει τη φανέλα των Αμαζόνων Δράμας είπε:

Για το βραβείο: «Είναι μεγάλη μας τιμή που βρισκόμαστε σήμερα εδώ σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου. Ευχαριστούμε πολύ τον Π.Σ.Α.Π. που μας βράβευσε. Εύχομαι υγεία, αγάπη και πολλές επιτυχίες στον αθλητισμό, γενικότερα. Ευχαριστώ πολύ τις συμπαίκτριές μου, τον προπονητή, που με στήριξαν και μου έδωσαν την πρωτοβουλία να γίνω αρχηγός αυτής της ομάδας. Είναι τιμή μου, όπως και είναι τιμή μου που φοράω το εθνόσημο, γιατί πιστεύω ότι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή είναι να φοράει το εθνόσημο και να παίζει ποδόσφαιρο με αυτό».

Για το που αφιερώνει το βραβείο: «Αυτό το βραβείο το αφιερώνω προσωπικά στην οικογένειά μου. Στην αδερφή μου, που παρόλο που δεν είναι εκ γενετής αδερφή μου, μετά από πολλές στιγμές που περάσαμε μαζί μπορώ να την πω αδερφή μου. Στην ομάδα μου, Αμαζόνες Δράμας, που με έχουν στηρίξει σε αυτό τι δύσκολο τραυματισμό που περνάω αυτή τη στιγμή. Τους ευχαριστώ πολύ και τους αγαπώ πάρα πολύ».

Για το νέο έτος: «Εύχομαι το 2017 να φέρει φώτιση, υγεία, επιτυχία, να είμαστε όλοι κοντά στο Θεό, γιατί χωρίς τη βοήθεια του Θεού δεν κατάφερε κανένας τίποτα. Και ελπίζω όλα να πάνε καλά, με υγεία πάνω από όλα»

Φώτο: eurokinissi.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα