Βουλευτής της ΧΑ: Χρυσαυγίτης της εποχής του ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος

21:29 30/5/2013 - Πηγή: ΕΡΤ
Να πάρουν πίσω την Πόλη ζήτησε από τους οπαδούς της Χρυσής Αυγής ο Νίκος Μιχαλολιάκος, σε εκδήλωση μνήμης του κόμματος για την Άλωση, την Τετάρτη. Μάλιστα, ο βουλευτής της Θεσσαλονίκης Πολύβιος Ζησιμόπουλος υποστήριξε πως ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος
ήταν ένας Χρυσαυγίτης της εποχής. Την ίδια ώρα, με νομιμότητα, αμυντική ετοιμότητα, αλληλοβοήθεια και κοινωνική δικτύωση λένε τα μέλη της αφρικανικής κοινότητας ότι αντιμετωπίζουν τις ρατσιστικές επιθέσεις, καθημερινό πλέον φαινόμενο στην Αθήνα, διαψεύδοντας κατηγορηματικά πως υπάρχει ομάδα κρούσης με το όνομα «Μαύροι Πάνθηρες».«Σεβόμαστε τη νομιμότητα»Οι αφρικανικής καταγωγής Έλληνες άκουσαν έκπληκτοι, και στη συνέχεια πολύ ενοχλημένοι, ένα μέλος της κοινότητάς τους να υποστηρίζει σε ρεπορτάζ του CHANNEL 4 ότι ανήκει στην ομάδα «Μαύροι Πάνθηρες που κάνει περιπολίες και συγκρούεται με τη Χρυσή Αυγή. Τον χαρακτηρίζουν φαντασιόπληκτο και ανησυχούν ιδιαίτερα για την εικόνα πολέμου συμμοριών που προκάλεσαν οι δηλώσεις του.

Το 11λεπτο οδοιπορικό του βρετανικού καναλιού καταγράφει πώς έχει αλλάξει δραματικά η ζωή των μεταναστών στην Αθήνα από τις επιθέσεις της Χρυσής Αυγής.
Keywords
Τυχαία Θέματα