Βόλος: Στη Ζαγορά αύριο ο Ευαγ. Αποστόλου για τα 100 χρόνια του Συνεταιρισμού

22:12 2/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ξεκίνησαν σήμερα και ολοκληρώνονται την Κυριακή οι εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς με τη συμπλήρωση 100 χρόνων λειτουργίας του. Σύμφωνα με το πρόγραμμα αύριο στις 11π.μ. θα γίνουν επίσημοι χαιρειτσμοί και ομιλίες με κεντρικό θέμα: «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, Προϋποθέσεις και προοπτικές για ανάπτυξη στις ορεινές και μειονεκτικές περιοχές».

Το θέμα θα αναπτύξει από πλευράς ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ο Βουλευτής Λακωνίας και υπεύθυνος για τα αγροτικά ζητήματα κ. Αραχωβίτης Σταύρος και αντίστοιχα από πλευράς Ν.Δ. ο Βουλευτής Κοζάνης

κ. Κασαπίδης Γεώργιος. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα εκπροσωπήσει το μέλος της Κεντρικής Γραμματείας Αγροτικού Τομέα και Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας κ. Λουφόπουλος Δημήτριος. Το Κ.Κ.Ε. θα εκπροσωπήσει για το θέμα ο Βουλευτής Μαγνησίας κ. Στεργίου Κωνσταντίνος. Το Ποτάμι θα εκπροσωπήσει ο υπεύθυνος του κόμματος για τα αγροτικά ζητήματα, κ. Καχριμάνης Σπυρίδων που είναι και ο ίδιος συνεταιριστής. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα εκπροσωπούνται για το θέμα από τον Βουλευτή Λάρισας, κ. Κόκκαλη Βασίλειο. Σχετικά με το κεντρικό ζήτημα θα αναπτύξει την ομιλία του και ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, που θα παρίσταται στις εκδηλώσεις κ. Λεβέντης Βασίλειος.


Με βάση την ίδια θεματική, θα αναπτύξει την ομιλία του και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Ευάγγελος Αποστόλου και η τοποθέτησή του αναμένεται με προσδοκίες για θετικές εξαγγελίες, με στόχο την κυβερνητική στήριξη προς τον Συνεταιρισμό και τα μέλη του.

Παρόντες θα είναι σαφώς όλοι οι αιρετοί εκπρόσωποι του κοινοβουλίου και της αυτοδιοίκησης από τη Μαγνησία, όπως οι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ο βουλευτής της Ν.Δ. και οι Αντιπεριφερειάρχες από τη Μαγνησία. Παρούσα θα είναι και η Υφυπουργός από τη Μαγνησία κ. Χρυσοβελώνη Μαρίνα. Όλοι θα απευθύνουν επίσημο χαιρετισμό.
Επίσης θα αναπτυχθεί ομιλία για την ιστορική πορεία των 100 χρόνων του Αγροτικού Συνεταιρισμού από τον Διευθυντή της Οργάνωσης, κ. Βαλασσά Διονύσιο.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνται την Κυριακή παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου που θα ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Ζαγοράς-Μουρεσίου. Στις εκδηλώσεις της Κυριακής θα παραστεί και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός.

Keywords
Τυχαία Θέματα