Βόλος: Οι δικηγόροι ψηφίζουν για συνέχιση η μη της αποχής

14:02 30/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Την συνέχιση η μη της αποχής από τα καθήκοντά τους και με ποιο πλαίσιο αποφασίζουν οι δικηγόροι της Μαγνησίας σε Γενική Συνέλευση που είναι σε εξέλιξη από το πρωί. Σημειώνεται ότι οι δικηγόροι του Βόλου απέχουν από τα καθήκοντά τους, σύμφωνα με προηγούμενη απόφασή τους μέχρι και 1η Ιουνίου. Σήμερα κλήθηκαν να αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν την αποχή από τα καθήκοντά τους μέχρι τις 6 Ιουνίου, σύμφωνα με την πρόταση που υπάρχει και με ποιο πλαίσιο, αν

δηλαδή θα συνεχίσουν να ακολουθούν το «σκληρό» πλαίσιο αδειδοδότησης που απαγορεύει οποιαδήποτε κατάθεση και πράξη, ή το διευρυμένο πλαίσιο.

Σημειώνεται ότι η Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων, έχει πάρει απόφαση για συνέχιση της αποχής με το διευρυμένο πλαίσιο, κάτι που εισηγήθηκε και το Δ.Σ. Βόλου, ωστόσο, αρκετοί δικηγορικοί σύλλογοι δεν έχουν ακολουθήσει το διευρυμένο πλαίσιο και ψήφισαν τη συνέχιση της αποχής με το σκληρό – ισχύον πλαίσιο. Ο γενικός γραμματέας του Συλλόγου Βασίλης Μπακαλιάνος παραδέχθηκε ότι υπάρχει κόπωση στους κύκλους των δικηγόρων καθώς όπως τόνισε «όταν κάποιος δεν εργάζεται για πέντε μήνες, είναι πολύ δύσκολο για όλους».

Σημειώνεται ότι από τη μία το μεσημέρι βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία της μυστικής ψηφοφορίας η οποία θα ολοκληρωθεί στις 4μ.μ.

The post Βόλος: Οι δικηγόροι ψηφίζουν για συνέχιση η μη της αποχής appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα