Βόλος: Μικρή συμμετοχή στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση της ΕΛΜΕ

15:06 30/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΚΑΡΤΑΛΕΙΟ ΔΙΔΑΚΤΗΡΙΟ

Με πολύ μικρή συμμετοχή πραγματοποιήθηκε σήμερα, η εκλογοαπολογιστική συνέλευση της ΕΛΜΕ Μαγνησίας ενόψει των εκλογών για ανάδειξη νέας διοίκησης, που θα γίνουν αύριο Τετάρτη, στο «Καρτάλειο» Διδακτήριο. Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 10 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα.

Η πρόεδρος της ΕΛΜΕ

Μαγνησίας, κ. Διαλεχτή Τσιτούμη κάλεσε τους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία, ενώ απολογιστικά αναφέρθηκε στη δράση του Δ.Σ., που πήρε θέση και αποφάσεις για όλα τα ζητήματα, καθαρά εκπαιδευτικά και τα γενικότερα που απασχολούν την πόλη και την κοινωνία, όπως συμπαράσταση σε Σωματεία, στήριξη κινήσεων για το νερό, την καύση σκουπιδιών κλπ.

Η γραμματέας της ΕΛΜΕ Μαρία Γιαννουλή, τόνισε ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εξαπάτησε τον Ελληνικό λαό, με μνημόνια, φόρους, υποχρηματοδότηση της Παιδείας και πρέπει οι εκπαιδευτικοί να δώσουν δυναμικά το παρών στις εκλογές και να στείλουν μήνυμα ότι φτάνει πια και δεν μπορούν να αντέξουν άλλο την εξαθλίωση.

Η Βασιλική Ματζώρου, της Ενωτικής Αγωνιστικής Πρωτοβουλίας δήλωσε από την πλευρά της, ότι το στοίχημα για την παράταξη είναι να δει αν το ενωτικό εγχείρημα θα νικήσει. Όπως είπε η παράταξη είναι ανεξάρτητη, έξω από κομματικές ιδεοληψίες, που πιστεύει στην ενότητα του κλάδου, ότι το συνδικαλιστικό κίνημα πρέπει να αναγεννηθεί, να γίνει ξανά κίνημα, γιατί σήμερα είναι εντελώς στατικό, δεν διεκδικεί, χειροκροτεί και αποδέχεται, δεν προτείνει.

Ο Μιχάλης Σκρίμπας της Ανεξάρτητης Εκπαιδευτικής Κίνησης μόνιμων και αναπληρωτών, τόνισε ότι πήραν την απόφαση να κατεβάσουν ένα ενωτικό ψηφοδέλτιο, για να εκφράσουν τα δικαιώματα των αναπληρωτών στο Συνέδριο της ΟΛΜΕ και στη Διοίκηση της ΕΛΜΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα