Βόλος: Δολοφονία επιχειρηματία στον Αλμυρό σήμερα το πρωί

11:22 28/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Σκότωσαν γνωστό επιχειρηματία μεταλλικών κατασκευών στον Αλμυρό, ηλικίας περίπου 65 ετών ενώ ερευνάται το ενδεχόμενο ληστείας, χωρίς να αποκλείονται άλλες αιτίες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Αριστείδης Κολοβός, βρέθηκε πυροβολημένος στο διαμέρισμά του στον Αλμυρό, νωρίς σήμερα το πρωί, μέσα σε λίμνη αίματος, ενώ αίματα εντοπίστηκαν και στους διαδρόμους της πολυκατοικίας. Τον άτυχο άνδρα βρήκε νεκρό ο γιος του. Κοντά στο άψυχο σώμα του, βρέθηκε αντικείμενο, μάλλον σιδεριά, που συνήθιζε να κρατά για άμυνα.

Το αυτοκίνητο του Αριστείδη Κολοβού, βρέθηκε

κοντά στο Αερινό, τρακαρισμένο και παρατημένο στην άκρη του δρόμου και με αυτό εικάζεται ότι διέφυγε ο δράστης, σύμφωνα με το almyros.gr

Διατηρούσε επιχείρηση μεταλλικών κατασκευών (κατασκεύαζε κοτσαδόρους και τρέιλερ ενώ εμπορευόταν και αξεσουάρ αυτοκινήτου) στο δρόμο που οδηγεί στην παραλία του Αλμυρού. Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί του Α.Τ. Αλμυρού, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ενώ στο σημείο μεταβαίνουν η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή κι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.

Keywords
Τυχαία Θέματα