Βόλος: Κυκλοφοριακό κομφούζιο λόγω λαμπτήρων και διαγραμμίσεων

15:51 30/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ
Η αλλαγή στις λάμπες του εναέριου χριστουγεννιάτικου διάκοσμου της οδού Δημητριάδος από την μία και οι διαγραμμίσεις στην οδό Ιάσονος από την άλλη, στάθηκαν η αιτία για την πρόκληση κυκλοφοριακού κομφούζιου στο κέντρο του Βόλου, που δυσκόλεψε την ζωή των οδηγών.

Συγκεκριμένα, στην οδό Δημητριάδος βρισκόταν από το πρωί γερανοφόρο όχημα για τις εργασίες στον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο και υπάλληλοι του Δήμου Βόλου, είχαν κλείσει δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ένα εκ των οποίων, αυτό της λεωφορειολωρίδας. Αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο, καθώς είχε μείνει μόνο
ένα ελεύθερο ρεύμα κυκλοφορίας, ενώ δεν έλειπαν και τα παράνομα σταθμευμένα οχήματα.Την κατάσταση ενέτεινε η απουσία υπαλλήλου της Δημοτικής Αστυνομίας και της Τροχαίας, με αποτέλεσμα αρκετές φορές να δημιουργηθούν εντάσεις μεταξύ των οδηγών.Αντίστοιχα, κυκλοφοριακό πρόβλημα δημιουργήθηκε και στην οδό Ιάσονος, όταν συνεργεία του Δήμου Βόλου Τ.Υ. κι όχι μόνο είχαν κλείσει την αριστερή λωρίδα του δρόμου. Απορριμματοφόρο μηχάνημα του Δήμου προχωρούσε σε συλλογή κλαδιών από τα δένδρα που είχαν κλαδευτεί, ενώ άλλο μηχάνημα του Δήμου κι οι υπάλληλοι προχωρούσαν στο βάψιμο των διαγραμμίσεων στην συγκεκριμένη οδό.

Keywords
Τυχαία Θέματα