Βόλος: Διεθνής διαγωνισμός από το δήμο για την αντικατάσταση λαμπτήρων

14:46 13/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Δήμος Βόλου θα προχωρήσει στη διενέργεια διεθνούς διαγωνισμού για την αντικατάσταση παλαιών φωτιστικών σωμάτων. Στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή ακύρωσε απόφαση που είχε ληφθεί πριν ένα χρόνο για την προμήθεια και αντικατάσταση φθαρμένων φωτιστικών προϋπολογισμού 73.455,60 € που είχε απορριφθεί από την επιτροπή του άρθρου 152.

Όπως εξήγησε ο πρόεδρος της Επιτροπής και αντιδήμαρχος οικονομικών Δημ. Πέγιος, η προηγούμενη απόφαση ακυρώθηκε μετά από ένσταση που έγινε στον προηγούμενο διαγωνισμό. Συγχρόνως οι ανάγκες του δήμου άλλαξαν και πλέον θα προχωρήσει στην αντικατάσταση

του συνόλου των παλαιών φωτιστικών σωμάτων, κάτι που έχει προβλεφθεί στο τεχνικό πρόγραμμα. Επιπλέον εισηγήθηκε να ακυρωθεί ο πρόχειρος διαγωνισμός και να πραγματοποιηθεί νέος διεθνής που θα καλύψει το σύνολο των αναγκών της προμήθειας.

Στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία και η επανακατάρτιση όρων και σύνταξη της διακήρυξης του έργου «Μετατροπή του Εκθεσιακού-Αθλητικού Κέντρου σε συνεδριακό Κέντρο». Ο επικεφαλής της μείζονος πλειοψηφίας Μαργ. Πατσιαντάς και οι σύμβουλοι της ΛΑΣ Απ. Νάνος και Θ. Τσαλούχας ψήφισαν αρνητικά.

Τέλος, κατά πλειοψηφία αποφασίστηκε να ασκηθεί έφεση κατά απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Βόλου, για παράβαση του νόμου σχετικά με την κατανομή δημοσιεύσεων σε εφημερίδες που έκανε δεκτό αβάσιμο στο νόμο αίτημα για απαγγελία προσωπικής κράτησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα