Βόϊο Κοζάνης: Στο Νέο ΕΣΠΑ, η ανέγερση Κέντρου Υγείας στην Σιάτιστα

12:45 7/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Στο Νέο ΕΣΠΑ αναμένεται να ενταχθεί το έργο ανέγερσης του κτιρίου του Κέντρου Υγείας Σιάτιστας, μετά την έγκριση που δόθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, το οποίο ενέκρινε και την προγραμματική σύμβαση για την υλοποίηση του.

«Το έργο γίνεται με καθυστέρηση τουλάχιστον δύο ετών και έπρεπε να υπογραφεί από το προηγούμενο περιφερειακό συμβούλιο», δήλωσε στην ΕΡΤ Κοζάνης ο Δήμαρχος Βοϊου Δημήτρης Λαμπρόπουλος

, προσθέτοντας ότι «υπάρχει συνεχής επαφή και συνεννόηση με τον Περιφερειάρχη» για να προχωρήσουν οι σχετικές διαδικασίες υλοποίησης του έργου.

Για τα σχέδια και τις μελέτες του έργου, δόθηκαν 600.000 ευρώ από τον δωρητή της περιοχής Αντώνη Σκούλιο , ενώ ο προϋπολογισμός για την κατασκευή του Κέντρου υγείας στην Σιάτιστα, ανέρχεται στα 3,2 εκατ. ευρώ.

Η ανέγερση νέου κτιρίου για την λειτουργία του Κέντρου Υγείας στην Σιάτιστα, θα εξυπηρετήσει τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και κρίνεται απολύτως αναγκαία, λόγω των έντονων κτιριακών προβλημάτων που υπάρχουν μετά τον σεισμό του 1995, στο σημερινό χώρο του Κέντρου Υγείας.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΥΝΤΑΞΗ- Αντώνης Μαυρίδης

Keywords
Τυχαία Θέματα