Βλέπει απέραντη χωματερή ο Τατούλης

10:21 30/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

«Η κυβέρνηση πρέπει εδώ και τώρα να αποφασίσει για το θέμα της διαχείρισης των αποβλήτων και να αναλάβει την ευθύνη της. Σε λίγο καιρό η Πελοπόννησος, κινδυνεύει να εξελιχθεί σε απέραντη χωματερή. Είχα προειδοποιήσει την κυβέρνηση για τον κίνδυνο».

Αυτά δήλωσε ο κ. Πέτρος Τατούλης, σε συνέντευξη Τύπου, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, μιλώντας για το θέμα που -κατ’αυτόν-οδηγείται σε αδιέξοδο και με πολλές επιπτώσεις για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Ο κ. Τατούλης, χαρακτήρισε την εκκρεμότητα

της λύσης «μεγάλη απειλή» και μίλησε για «ακύρωση της ίδιας της Περιφέρειας». ΄Εριξε τα βέλη του-για ακόμα μία φορά-στην κυβέρνηση, δηλώντας χαρακτηριστικά:» Η δράση της είναι αδόκιμη και μη ρεαλιστική. Η κυβέρνηση αφέθηκε σε εξαγγελίες και ματαιοδοξίες του αρμόδιου Υπουργού που δεν γνωρίζει το πρόβλημα. Συνειδητά η ασυνείδητα, μερικοί δήμαρχοι συνέβαλλαν και αυτοί στο πρόβλημα».
Ο κ. Τατούλης, με αφορμή την επέκταση των «έκτακτης ανάγκης» σε Δήμους της Περιφέρειας, δήλωσε: » Αν το πρόβλημα των σκουπιδιών γίνει πρόβλημα όλης της Πελοποννήσου, τότε έχουμε πρόβλημα σε πολλούς τομείς ανάπτυξης που στηρίζουμε και προωθούμε, όπως ο τουρισμός».

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

The post Βλέπει απέραντη χωματερή ο Τατούλης appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα