Βασίλης Κόκκαλης: «Αναφαίρετο δικαίωμα των αγροτών οι κινητοποιήσεις»

15:18 8/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Αποφασισμένος να συμβάλει στην προσπάθεια που καταβάλλει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει αγροτικός πληθυσμός φέρεται ο νέος υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλης Κόκκαλης ο οποίος ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ «για την τιμή που μου έκαναν ν΄ασχοληθώ με αυτό το ιδιαίτερα νευραλγικό υπουργείο», όπως τόνισε στην ΕΡΤ Λάρισας.

Ο νέος υφυπουργός αναμένει έως την Παρασκευή να μάθει τις νέες του αρμοδιότητες, ώστε να μπορεί στη συνέχεια να μιλήσει

για τα ζητήματα που άπτονται της δικής του αρμοδιότητας.
Ερωτηθείς για την θέση που αναλαμβάνει και τις δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει στην εκτέλεση των καθηκόντων, υποστήριξε:
«Γνωρίζω πάρα πολύ καλά ότι τα προβλήματα είναι σύνθετα και δύσκολα, καθώς και πως γίνονται οι αγροτικές εργασίες. Όπως θα γνωρίζεται προέρχομαι από αγροτική οικογένεια και έχω δουλέψει σε αγροτικές εργασίες. Οι αγρότες το γνωρίζουν ότι η πόρτα μου είναι ανοικτή να συζητήσουμε και να δούμε τι λύσεις μπορούμε να δώσουμε σε αυτά που ταλαιπωρούν τους αγρότες και κτηνοτρόφους εδώ και πολλά χρόνια. Σε καμία περίπτωση δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Όμως να το ξέρουν οι αγρότες ότι από εμένα πρώτον θα ακούνε την αλήθεια, όσο σκληρή και αν είναι και δεύτερον η διάθεση για προσφορά».
Σχετικά με την πρόθεση των αγροτών να κινητοποιηθούν προκειμένου να διεκδικήσουν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν επεσήμανε ότι «η αναφαίρετο δικαίωμα των αγροτών να κινητοποιηθούν και να διεκδικήσουν λύσεις στα προβλήματα τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα