Τζουμαλάκης για… Σούπερ Λιγκ

21:59 28/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Απόστολος Τζουμαλάκης από το Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Σερρών ήταν ο μοναδικός που… χαμογέλασε στα επαναληπτικά αγωνιστικά τεστ των διαιτητών της Football League.

Ο Σερραίος διαιτητής ήταν ο μοναδικός που πέρασε τα τεστ που έγιναν στη Θεσσαλονίκη κάνοντας 17,8 που είναι

το όριο της Σουπερ Λιγκ. Αυτό σημαίνει ότι ο Απόστολος Τζουμαλάκης μπορεί να οριστεί και σε παιχνίδια Σούπερ Λιγκ και βέβαια θα βρίσκεται στους νέους πίνακες της κορυφαίας κατηγορίας. Όλοι οι υπόλοιποι κόπηκαν μέχρι το 17.4 ενώ πολύ άσχημα ήταν και τα αποτελέσματα στους βοηθούς. Οι διαιτητές της Football league που κόπηκαν ήταν οι Αθανασίου (Άρτας), Κυριαζίδης (Έβρου), Μαλούτας (Ημαθίας), Τσιάκος (Θεσπρωτίας) και Τόμπρος (Κέρκυρας).

Γιώργος Φωτιάδης, Αθανάσιος Χατζηπαντελής, Απόστολος Τζουμαλάκης, Στέλιος Μετσιμενίδης και Δημήτρης Τζουμαλάκης.

Από το Σύνδεσμο Διαιτητών ποδοσφαίρου Νομού Σερρών ο Γιάννης Γκουγκούδης δεν έπιασε το όριο της Football league, κατάφερε να πιάσει όμως αυτό της Γ εθνικής κι έτσι μαζί με τον Πασχάλη Τρακαλιάνη θα είναι οι δύο Σερραίοι διαιτητές στη Γ εθνική. Ο δεύτερος πέρασε τα τεστ στα οποία συμμετείχε για πρώτη φορά φέτος αφού πριν από ένα μήνα είχε δηλώσει κώλυμα. Αξίζει να τονίζουμε ότι ο Αθανάσιος Χατζηπαντελής ήταν ο μοναδικός πρόεδρος Ένωσης που παρακολούθησε από κοντά τα αγωνιστικά τεστ των διαιτητών μαζί με τον πρόεδρο της Επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣ Σερρών Στέλιο Μετσιμενίδη ενώ δίπλα στους Σερραίους διαιτητές βρέθηκε και το μέλος της ΚΕΔ Γιώργος Φωτιάδης. Ο Αθανάσιος Χατζηπαντελής και ο Στέλιος Μετσιμενίδης συναντήθηκαν και μίλησαν για τα θέματα της Σερραϊκής διαιτησίας με τα δύο μέλη της ΚΕΔ της ΕΠΟ Κουκουλάκη και Τριτσώνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα