Τρίκαλα: Τέσσερις συλλήψεις για κλοπή οικίας στη Φαρκαδόνα

12:49 19/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στα χέρια των αστυνομικών “έπεσαν” χθες βράδυ και τα άλλα δύο μέλη της τετραμελούς σπείρας που φέρονται να εμπλέκονται σε περιστατικά κλοπών και ληστειών, μετά από διάρρηξη οικίας στη Φαρκαδόνα Τρικάλων.

Ύστερα από συνεχείς έρευνες αστυνομικών, δύο από τους δράστες, ένας 25χρονος και μία 19χρονη, κάτοικοι Αττικής, συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι από άνδρες της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Οι δύο δράστες διέρρηξαν από κοινού, το πρωί της ίδιας ημέρας, οικία, ιδιοκτησίας 67χρονου,

απ’ όπου αφαίρεσαν διάφορα κοσμήματα, συνολικής εκτιμώμενης αξίας 1.000 ευρώ, φεύγοντας στη συνέχεια με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο. Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών έφερε αποτέλεσμα, εντοπίζοντας κρυμμένο το όχημά τους σε θαμνώδη περιοχή. Τόσο ο 25χρονος όσο και η 19χρονη έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παρόμοιες περιπτώσεις κλοπών και ληστείας, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα. Χθες βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθησαν ακόμη δύο άτομα, τα οποία αναζητούσαν οι αστυνομικοί ως συνεργούς του 25χρονου και της 19χρονης, χωρίς ακόμη να έχει ανακοινωθεί κάτι σχετικά από την Αστυνομία. Οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων προκειμένου να διερευνηθεί η συμμετοχή των δραστών σε παρόμοιες αξιόποινες πράξεις τόσο στην περιοχή των Τρικάλων όσο και της Θεσσαλίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα