Τρίκαλα: Πικετοφορία ΚΚΕ κατά της νέας συμφωνίας

17:34 21/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Πικετοφορία ενάντια στα νέα μέτρα της ελληνικής κυβέρνησης και των δανειστών, διοργάνωσε χθες βράδυ η Τομεακή Οργάνωση Τρικάλων του ΚΚΕ, χαρακτηρίζοντας ως “λεηλασία” τη νέα συμφωνία.

Ο χρόνος της κινητοποίησης είχε συμβολικό χαρακτήρα αφού διοργανώθηκε την ώρα της συνεδρίαση του eurogroup, με εκκίνηση την πλατεία Εθνικής Αντίστασης. Οι διαμαρτυρόμενοι κινήθηκαν σε κεντρικούς

δρόμους της πόλης, καλώντας τους εργάτες, τους υπαλλήλους, τους αγρότες, τους υπαλλήλους και τους ελευθεροεπαγγελματίες να ανασυντάξουν το εργατικό κίνημα. Της πικετοφορίας προηγήθηκε ομιλία του γραμματέα της Τοπικής Επιτροπής Τρικάλων του ΚΚΕ, Σωτήρη Σωτηρόπουλου, ο οποίος επισήμανε πως “η νέα συμφωνία θα κλιμακώσει την επίθεση απέναντι σε όλο το λαό, με νέες ανατροπές σε εργασιακά δικαιώματα, νέες περικοπές στις συντάξεις και νέα επίθεση στο λαϊκό εισόδημα, μέσω της φοροληστείας”. “Το κεφάλαιο είναι το μόνο που μπορεί να πανηγυρίζει για το κλείσιμο της “αξιολόγησης”, γι’ αυτό και δεν χρειάζεται καμιά αναμονή και καμιά ανοχή στη νέα κοροϊδία των “αντιμέτρων” και της “δίκαιης ανάπτυξης”…”, πρόσθεσε, για να καταλήξει χαρακτηριστικά πως “όποια “αντίμετρα” υπάρξουν, εάν κι εφόσον υπάρχει υπεραπόδοση των αντιλαϊκών μέτρων, θα κατευθύνονται στη διαχείριση της πιο ακραίας φτώχειας…”.

Keywords
Τυχαία Θέματα