Τρίκαλα: Νέοι αντιδήμαρχοι και πρόσωπα στη διοίκηση του Δήμου Τρικκαίων

13:38 1/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Δύο νέα πρόσωπα τοποθετήθηκαν και επίσημα από σήμερα σε καίριες θέσεις αντιδημάρχων του Δήμου Τρικκαίων, με την Ελένη Αυγέρου να αναλαμβάνει τα οικονομικά από τη Χρυσάνθη Γάλλου-Δαλκαφούκη και τον Κώστα Ψύχο τα θέματα Κοινωνικής Μέριμνας, Εμπορίου και Αγροτικής Ανάπτυξης από το Χρήστο Αναστασίου.
Η Ελένη Αυγέρου τοποθετείται αντιδήμαρχος ΟικονομικώνΑλλαγή προσώπου και στην αντιδημαρχία του 1ου Τομέα Περιφερειακών πρώην “Καποδιστριακών” Δήμων που συνενώθηκαν στον Δήμο Τρικκαίων, αναλαμβάνοντας τη θέση

ο Αχιλλέας Λασπάς από τον Ηλία Παπανικολάου, ενώ παραμένει στην αντιδημαρχία του 2ου Τομέα η Ελένη Πούλιου. Στις υπόλοιπες αντιδημαρχίες παραμένουν τα ίδια πρόσωπα και δη η Έφη Λεβέντη (Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας), Ντίνα Δήμα (Διοικητικού, ΚΕΠ και Δημοσίων Σχέσεων), Χρήστος Γούλας (Πρασίνου και Ποιότητας Ζωής) και Δημήτρης Βασταρούχας (Καθαριότητας και Καθημερινότητας).

Ο Κώστα Ψύχος αναλαμβάνει τα θέματα Κοινωνικής ΜέριμναςΑλλαγές προσώπων και στην προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου με τον Μιχάλη Λάππα, στη θέση του απερχόμενου Μιχάλη Μπάρδα, αλλά και στην προεδρία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Τρικάλων (ΔΕΥΑΤ) με τον Δημήτρη Παζαΐτη που αντικαθιστά τον Σωτήρη Σακκά. Να σημειωθεί ότι το πρωί της ερχόμενης Κυριακής έχει προγραμματιστεί ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την κελογή νέου προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, με τις θέσεις του αντιπροέδρου και του γραμματέα να προτείνονται από την μείζονα και ελάσσονα αντιπολίτευση.

Keywords
Τυχαία Θέματα