Τρίκαλα: Νέο τροχαίο στην επικίνδυνη διασταύρωση Ριζαριού

20:55 6/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Από σύμπτωση και μόνο φαίνεται να μην θρηνούμε θύματα στην διασταύρωση Ριζαριού με τον περιφερειακό οδικό άξονα των εθνικών οδών Λαρίσης-Καρδίτσης-Πύλης, όπου σήμερα το απόγευμα σημειώθηκε νέο σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Φορτηγό-νταλίκα που κατευθυνόταν προς Λάρισα, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αγροτικό αυτοκίνητο το οποίο επιχείρησε να περάσει την διασταύρωση με κατεύθυνση προς τη συνοικία Ριζαριού. Άνδρες της Τροχαίας Τρικάλων καθώς και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

προσέτρεξαν στο σημείο, με τα αίτια του τροχαίου να εστιάζονται ξανά στην προβληματική λειτουργία της διασταύρωσης, ακόμη κι αν η κυκλοφορία ρυθμίζεται στο σημείο από φωτεινούς σηματοδότες, οι οποίοι είτε δεν γίνονται αντιληπτοί ορισμένες φορές από τους διερχόμενους οδηγούς, είτε υπάρχουν φορές που δεν λειτουργούν. Σε κάθε περίπτωση, το νέο τροχαίο στο συγκεκριμένο σημείο και με δεδομένη την ανάπτυξη μεγάλης ταχύτητας από τους οδηγούς που κινούνται στο περιφερειακό Λαρίσης – Καρδίτσης – Πύλης, επαναφέρει το πάγιο αίτημα των κατοίκων του Ριζαριού και την προσπάθεια που κάνει τους τελευταίους μήνες ο Σύλλογος Νέων και Γονέων “Άγιος Γεώργιος” της περιοχής, προκειμένου να κατασκευαστεί ένας ασφαλής κόμβος. Ένα έργο το κόστος του οποίου, βάσει σχετικής μελέτης, εκτιμάται στις 105.000 ευρώ, αλλά δε έχει ακόμη δρομολογηθεί από τους Αυτοδιοικητικούς φορείς και τις εμπλεκόμενες Υπηρεσίες.

Keywords
Αναζητήσεις
τροχαιο εο τρικαλων 6/4/2017
Τυχαία Θέματα