Τρίκαλα: Νέο Δ.Σ. στο Σωματείο Εστιατορίων και Φαστ-Φουντ

13:22 26/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Αλλαγή σκυτάλης, μετά από 20 και πλέον χρόνια, στη διοίκηση του Σωματείου Εστιατορίων και Φαστ-Φουντ Νομού Τρικάλων, με τον Δημήτρη Παναγιωτόπουλο να διαδέχεται ο Νίκος Παπαευθυμίου.

Ο κ. Νίκος Παπαευθυμίου (δεξιά) με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπορίου κια Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας Χρήστο ΚαλλέαΟ τελευταίος, ο οποίος έτυχε της εμπιστοσύνης των μελών του Σωματείου στις πρόσφατες αρχαιρεσίες του κλάδου, μιλώντας στο Δίκτυο Θεσσαλίας της ΕΡΤ επισήμανε την
πολύχρονη προσφορά του προκατόχου του, τόσο στον κλάδο του επισιτισμού, όσο και σε επιτελικές θέσεις στην Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Τρικάλων, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορίων καθώς και τη Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων. Τόνισε, δε, την ανάγκη “στήριξης του Σωματείου από όλους τους επαγγελματίες του επισιτισμού, για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που βιώνει ο κλάδος και να διεκδικήσει την επίλυσή τους”, προσθέτοντας με έμφαση πως “τα καταστήματα εξαφανίζονται καθημερινά λόγω της υψηλής φορολογίας αλλά και της οκταετούς κρίσης και των μέτρων που έχουν επιβληθεί, μειώνοντας το εισόδημα των νοικοκυριών…”. Τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου, όπως αυτό συγκροτήθηκε σε σώμα, είναι οι Ιωάννης Αργυρίου (αντιπρόεδρος), Δημήτριος Μηνγκίδης (Β’ αντιπρόεδρος), Νικόλαος Παναγιωτόπουλος (γενικός γραμματέας) και Παρασκευή Πολύζου (ταμίας) ενώ στην Ελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκαν οι Μιλτιάδης Καναβός, Παναγιώτης Μεσιακάρης και Κωνσταντίνος Ράπτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα