Τρίκαλα: Μέσα στον Δεκέμβριο η πρόσβαση στη γέφυρα Διάβας

20:01 10/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Στις αρχές Δεκεμβρίου θα δοθεί προς χρήση η γέφυρα Διάβας Καλαμπάκας, η αποκατάσταση της οποίας προχωρά με γρήγορους ρυθμούς από τον εργολάβο, όπως διαπίστωσε ιδίοις όμμασι το περασμένο Σάββατο και ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Δέδες.

Μιλώντας στο Δίκτυο Θεσσαλίας της ΕΡΤ, ο δήμαρχος Καλαμπάκας Χρήστος Σινάνης τόνισε πως “ήδη έχει ολοκληρωθεί η υποστύλωση των κεντρικών βάσεων της γέφυρας, απ’ όπου προκλήθηκε και η κατάρρευσή της τον περασμένο Ιανουάριο, λόγω των ορμητικών νερών του Πηνειού ποταμού”. Σύμφωνα

και με την πορεία εργασιών, ο δήμαρχος Καλαμπάκας εκτίμησε πως “η πρόσβαση και στις δύο πλευρές της γέφυρας θα αποκατασταθεί στις αρχές Δεκεμβρίου, ίσως και νωρίτερα”, συμπληρώνοντας πως “… και η χρηματοδοτική ροή του έργου είναι ομαλή, εξασφαλίζοντας την ολοκλήρωσή του στο ακέραιο…”. Αναφορικά, δε, με την επίσκεψη του γ.γ. Υποδομών, ο οποίος συνοδευόταν από τους τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη, Χρήστο Σιμορέλη και Σάκη Παπαδόπουλο, τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τονίστηκε από όλους έγκαιρη και αποτελεσματική συνεργασία των εμπλεκόμενων φορέων για την γρήγορη αποκατάσταση της γέφυρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα