Τρίκαλα: Η αστυνομική έρευνα και ο σκύλος οδήγησαν σε 60χρονο καλλιεργητή κάνναβης

00:28 4/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Η αιφνιδιαστική έφοδος των αστυνομικών στο σπίτι ενός 60χρονου, σε συνοικία των Τρικάλων, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες όχι μόνο για κατοχή, αλλά και καλλιέργεια ινδικής κάνναβης, με σκοπό ενδεχομένως και τη διακίνηση.

Η αστυνομική επιχείρηση, για την οποία χρησιμοποιήθηκε ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος, στήθηκε νωρίς το μεσημέρι, μετά από στενή παρακολούθηση των κινήσεων του 60χρονου τουλάχιστον τα τρία τελευταία 24ωρα. Άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας επιχείρησαν σήμερα στο σπίτι του, εντοπίζοντας 10 συσκευασίες με ινδική

κάνναβη καθώς και 11 μικρά δενδρύλλια της ίδιας ναρκωτικής ουσίας, από 4 έως και 10 εκατοστά, τα οποία είχε φυτέψει σε γλάστρες πρόσφατα. Ο 60χρονος δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για αντίστοιχα αδικήματα, ενώ η αστυνομική έρευνα έδειξε ότι δεν υπήρχε συνεργός, ούτε γνώριζε τη δράση του το συγγενικό του περιβάλλον. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν συνολικά 735 γραμμάρια κάνναβης, με τον συλληφθέντα να βαρύνεται με τις κατηγορίες της κατοχής και καλλιέργειας της ναρκωτικής ουσίας. Η σχετική προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων, όπως και η έρευνα για ενδεχόμενη κατοχή και άλλης ποσότητας της ίδιας ναρκωτικής ουσίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα