Τρίκαλα: Εορταστικά εκπτωτικά κουπόνια από τους εμπόρους

15:49 12/12/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με δύο δράσεις επιχειρεί ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων να τονώσει την τοπική αγορά, συνδέοντάς την με το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο του “Μύλου των Ξωτικών”.

Με δεδομένη την επιτυχημένη διοργάνωση, για 7η χρονιά, προσελκύοντας επισκέπτες από κάθε περιοχή της χώρας, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τις κρατήσεις δωματίων στα ξενοδοχεία του Νομού, η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου προτείνει στα μέλη του τη χορήγηση εκπτωτικών κουπονιών στους καταναλωτές, σε κάθε αγορά προϊόντων και ειδών από τα καταστήματα. Τα συγκεκριμένα κουπόνια θα αντιστοιχούν σε αναμνηστικά δώρα που θα παραλαμβάνουν από

τη γραμματεία του “Μύλου των Ξωτικών”, αποφεύγοντας έτσι οι επισκέπτες του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου να τα αγοράσουν. Επίσης, προτείνεται οι επιχειρήσεις – μέλη του Εμπορικού Συλλόγου να αγοράσουν τα εισιτήρια των παιγνιδιών του “Μύλου των Ξωτικών” σε προνομιακή τιμή, παρέχοντας τα ως δώρο στους πελάτες με τις αγορές τους από κάθε επιχείρηση. Το ύψος των αγορών που θα προσφερθούν, τόσο ως προς τα κουπόνια όσο και ως προς τα εισιτήρια, είναι στη διακριτική ευχέρεια κάθε καταστηματάρχη, με την όλη πρόταση να εκτιμάται ότι θα ωφελήσει τη τοπική αγορά κατά την περίοδο των εορτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα