Εγκαίνια για το Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης Καλαμπάκας

19:41 27/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Εγκαινιάζεται την προσεχή Κυριακή 30 Οκτωβρίου το Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης στον Δήμο Καλαμπάκας. Πρόκειται για τη νεοσύστατη Υπηρεσία infoTourist που στεγάζεται στο ισόγειο του Δημαρχείου της κωμόπολης, σε χώρο που διαμορφώθηκε με την οικονομική υποστήριξη της Ιεράς Μονής Αγίου Στεφάνου Μετεώρων.

Η προσφορά της Μονής αφορούσε και στην προμήθεια του αναγκαίου τεχνολογικού εξοπλισμού για τη δημιουργία και λειτουργία της τράπεζας

πληροφοριών, απ’ όπου οι επισκέπτες θα αντλούν πληροφορίες για τα Μετέωρα, την πόλη της Καλαμπάκας, αλλά και όλες τις περιοχές του Δήμου Καλαμπάκας. Μέσω σύγχρονων τερματικών με οθόνες αφής ή εναλλακτικά μέσω του διαδικτυακού χώρου (infotouristmeteora.gr), κάθε ενδιαφερόμενος θα έχει πρόσβαση στο σύνολο των πληροφοριών τουριστικού περιεχομένου. Παράλληλα, από το Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης, στελεχωμένο με 5 υπαλλήλους οι οποίοι εκπαιδεύτηκαν σχετικά, θα διανέμεται έντυπο ενημερωτικό υλικό για τουριστικούς προορισμούς και καταλύματα της περιοχής. Η τελετή των εγκαινίων του Κέντρου Τουριστικής Πληροφόρησης του Δήμου Καλαμπάκας έχει προγραμματιστεί για τις 6.30 το απόγευμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα