Τρίκαλα: 42χρονος “χτυπούσε” ηλικιωμένους σε ασανσέρ

09:40 20/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Για 11 συνολικά κλοπές συνελήφθη στα Τρίκαλα 42χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος “χτυπούσε” τα θύματά του, κυρίως ηλικιωμένους, μέσα σε ανελκυστήρες πολυκατοικιών, με λεία άνω των 4.500 ευρώ.

Άνδρες του Τμήματος Ασφάλειας συνέλαβαν τον 42χρονο λίγη ώρα μετά την κλοπή που διέπραξε σε βάρος 70χρονης μέσα σε ασανσέρ, αφαιρώντας

της χρηματικό ποσό 230 ευρώ. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι από τον περασμένο Μάιο ο συλληφθείς είχε διαπράξει με τον ίδιο τρόπο και μέσα σε ανελκυστήρες κτιρίων, άλλες δέκα κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων στην πλειοψηφία τους, από τους οποίους αφαίρεσε τα πορτοφόλια τους και συνολικό χρηματικό ποσό 4.310 ευρώ, όπως και διάφορα προσωπικά έγγραφα. Στην κατοχή του 42χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 230 ευρώ από την τελευταία του κλοπή, καθώς επίσης χρηματικό ποσό 155 ευρώ προερχόμενο από άλλη κλοπή, ένα tablet και ένα κινητό τηλέφωνο. Κατά του συλληφθέντος σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ σε βάρος του διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Β’ Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης για το αδίκημα της κλοπής, με ποινή φυλάκισης επτά μηνών, ενώ έχει εισέλθει και παρέμενε παράνομα στη χώρα. Το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων για τυχόν εμπλοκή του δράστη σε παρόμοια αδικήματα και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα