Τουρνουά για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

14:45 9/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Αρχίζει αύριο και ολοκληρώνεται την Κυριακή 12 Ιουνίου το τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώνουν η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Λαρισαίων, η ΕΠΣ Λάρισας και με τη στήριξη φορέων και εθελοντικών οργανώσεων της Λάρισας, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Οργανισμού « Το Χαμόγελο του Παιδιού».


Για τη σημασία του τουρνουά και το έργο της εθελοντικής οργάνωσης μίλησε στην ΕΡΤ Λάρισας ο συντονιστής Θεσσαλίας

κ. Γρηγόρης Λιογγαρίδης ο οποίος είπε :
«Έχουμε σχεδόν 400 παιδιά, έχουμε την τακτική φροντίδα των παιδιών, έχουμε την πρόληψη όχι μόνο την αντιμετώπιση των προβλημάτων, ενημερώσεις στα σχολεία, κινητές μονάδες που καλύπτουν δωρεάν εξετάσεις σε όλα τα παιδιά σε όλη την Ελλάδα, αλλά και ένα σωρό άλλες δράσεις με αφορμή τις παγκόσμιες ημέρες παιδιών, κατά της κακοποίησης, εξαρτημένων παιδιών και τους τελευταίους μήνες έχει προστεθεί και το προσφυγικό γιατί το όραμα του συλλόγου είναι να στηρίζει κάθε παιδί ανεξάρτητα από την εθνικότητας τους».
Η γραμμή επικοινωνίας με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», σύμφωνα με τον κ. Λιογγαρίδη λειτουργεί σε 24ωρη βάση.
«Έχουμε την γραμμή 1056 που λειτουργεί όλο το εικοσιτετράωρο, την γραφή αυτή μπορεί να καλεί όποιος επιθυμεί εντελώς δωρεάν για να αναφέρει το πρόβλημά του. Στην γραμμή όμως αυτή μπορούν να γίνουν και οι καταγγελίες. Εμείς οφείλουμε να είμαστε κοντά στα παιδιά και να τα στηρίξουμε όσο μπορούμε. Υπάρχουν πολλά περιστατικά, συχνά δεχόμαστε καταγγελίες, έχουμε καλή συνεργασία με όλες τις υπηρεσίες.
Keywords
Τυχαία Θέματα