Του έβαλαν… ένα γκολ, έχασε 3-1 στη Λαμία

00:14 23/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την τέταρτη συνεχόμενη ήττα του στο πρωτάθλημα γνώρισε ο Πανσερραϊκός χάνοντας με σκορ 3-1 στη Λαμία από την τοπική ομάδα.

Βέβαια οι γηπεδούχοι, που με αυτή τη νίκη πέρασαν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, νίκησαν 3-1 πετυχαίνοντας μόνο… ένα γκολ! Κι αυτό με τον Πανσερραϊκό να αγωνίζεται με δέκα παίκτες. Το γκολ στο 6ο που άνοιξε το σκορ σημειώθηκε από προφανή θέση οφσάιντ (που ήδη σχολιάζεται σε όλη την

Ελλάδα) ενώ το 2-0 για τους Λαμιώτες το πέτυχε ένας Σερραίος (ο Καψάλης με αυτογκόλ). Και σαν να μην έφτανε αυτό για τον Πανσερραϊκό (που είχε καταφέρει να μειώσει σε 2-1) το τρίτο γκολ των νικητών σημειώθηκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου κι ενώ οι «κόκκινοι» έπαιζαν με 10 παίκτες αφού ο σκόρερ του Πανσερραϊκού Τιμόθεος Τσελεπίδης τραυματίστηκε στη φάση του γκολ. Όλα τα παραπάνω συνθέτουν το πάζλ της ήττας των «λιονταριών» σε ένα παιχνίδι που ενώ από την αρχή ήταν δύσκολο (η Λαμία έχει 12 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην έδρα της) με όλα τα παραπάνω έγινε δυσκολότερο .

Σερραίοι οι δύο αρχηγοί Στέργιος Τσιμίκας και Βαγγέλης Πίτκας

Το φιλμ του αγώνα:

6ο ΓΚΟΛ 1 -0 Εκτέλεση φάουλ του Αυγενικού, ο Κώστας Μπουλούλης από προφανή θέση οφσάιντ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κι άνοιξε το σκορ. «Εντάξει οφσάιντ ήταν, αλλά παίξτε», φώναξε στους παίκτες του ο Παναγιώτης Διλμπέρης.

Η… μισή Λαμία σε θέση οφσάιντ στη φάση του 1-0

11ο Σέντρα του Μπουλούλη από τα δεξιά, ο Ντοράγκι απομάκρυνε την μπάλα πριν φτάσει στον Βασιλόγιαννη.

Ο Μπουλούλης από προφανή θέση οφσάιντ με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα

15ο Σουτ του Καραγιάννη μέσα στην περιοχή, οι παίκτες του Πανσερραϊκού έδιωξαν σε κόρνερ.

16ο Εκτέλεση κόρνερ του Αυγενικού, ο Αναστασιάδης πήρε την κεφαλιά, ο Ρότσα έκανε το σουτ αλλά ο Ρίστιτς με εκπληκτική επέμβαση έσωσε την ομάδα του από δεύτερο τέρμα.

17ο Σουτ του Πόζογλου, η μπάλα κόντραρε στον Πεταυράκη και μάζεψε ο Πίτκας.

24ο Εκτέλεση φάουλ από τον Τσιμίκα, ο Τσελεπίδης δεν πρόλαβε να μπει στην πορεία της μπάλας και μάζεψε ο Πίτκας.

26ο Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Πόζογλου, ο Πίτκας μπλόκαρε την μπάλα.

32ο Σέντρα του Γαβριηλίδη, ο Κανούλας πήρε την κεφαλιά χωρίς όμως να βρει στόχο.

35ο Ο Μπουλούλης πάσαρε στον Ντουρμισάι, που πριν βγει τετ α τετ, Καψάλης τον έκοψε σωτήρια.

39ο ΓΚΟΛ 2-0. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αυγενικού, ο Στέργιος Καψάλης με κεφαλιά-αυτογκόλ έκανε το 2-0.

Ο Τιμόθεος Τσελεπίδης στάθηκε άτυχος στη φάση του παλικαρίσιου γκολ που πέτυχε

43ο ΓΚΟΛ 2-1. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσιμίκα, ο Τιμόθεος Τσελεπίδης πήδηξε ψηλά, έκανε την κεφαλιά προ του Πίτκα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά τραυματίστηκε στη φάση του γκολ.

45ο ΓΚΟΛ 3-1 Μετά από γύρισμα του Βασιλόγιαννη, ο Πανσερραϊκός που έπαιζε με 10 (Ο Τσελεπίδης ήταν τραυματίας), έκανε άμυνα με τα… μάτια και ο Αλέξανδρος Καραγιάννης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-1.

55ο Σουτ του Φουσού χωρίς δύναμη, η μπάλα χτύπησε πάνω στον Γαβριηλίδη.

59ο Σουτ του Ρότσα, η μπάλα πέρασε άουτ.

76ο Σουτ του Ντουρμισάι μέσα από την περιοχή η μπάλα ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Ρίστιτς.

82ο Κεφαλιά Παπατζίκου άουτ.

ΛΑΜΙΑ (Μ. Τεννές): Πίτκας, Μπουλούλης, Βασιλόγιαννης, Καραγιάννης, Ντουρμισάι, Βαλιός, Αυγενικού, Ρότσα, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Σπυρόπουλος(72ο Τσούκαλος)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Π. Διλμπέρης): Ρίστιτς, Ντοράγκι, Τσελεπίδης (46ο Παπατζίκος), Ιωαννίδης, Καψάλης, Γαβριηλίδης, Φούσου (82ο Ταχματζίδης), Τσιμίκας, Ρούτσης, Πόζογλου (60ο Τσούτσης) , Κανούλας.

Λίγο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι ο Γιώργος Σιάκκας αισθάνθηκε ενοχλήσεις αισθάνθηκε και τη θέση του στο βασικό σχήμα του Πανσερραϊκού πήρε ο Γαβριηλίδης.

Διαιτητής: Συμεωνίδης (Πιερίας) Βοηθοί: Παπαδημητρίου (Λάρισας), Ζέρβας (Πιερίας)

Στο γκολ οφσάιντ της Λαμίας στάθηκε στις δηλώσεις του ο Παναγιώτης Διλμπέρης

Παναγιώτης Διλμπέρης: «Καταλυτικό το γκολ οφσάιντ»

Στο πρώτο γκολ της Λαμίας που επιτεύχθηκε από θέση οφσάιντ στάθηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Πανσερραϊκού Παναγιώτης Διλμπέρης. Ο προπονητής του Πανσερραϊκού υποστήριξε πως ο βοηθός έχασε τη φάση του γκολ και δεν υπέδειξε οφσάιντ επειδή ήταν πιο μπροστά από όσο θα έπρεπε. Αμέσως μετά το τέλος του ματς ο Παναγιώτης Διλμπέρης είπε στον ρεπόρτερ της ΕΡΤ Βασίλη Μπότση που βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο: «Χωρίς να θέλω να βγάλω τις ευθύνες από τη δική μου ομάδα, το γκολ οφσάιντ με το οποίο άνοιξε το σκορ είναι καταλυτικό. Αγωνίζεται η όγδοη ομάδα του πρωταθλήματος με την Λαμία που βρίσκεται σχεδόν στην πρώτη θέση. Όταν ξεκινά ένα παιχνίδι τα πρώτα του λεπτά είναι σημαντικά. Αυτή τη φορά είχαμε συγκέντρωση σε σχέση με άλλα παιχνίδια, όμως δεχθήκαμε ένα γκολ που είναι καθαρό οφσάιντ και νομίζω ότι θα είχαμε ακόμη καλύτερη αντιμετώπιση στο ματς αν δεν συνέβαινε αυτό».

Ερ: Είπατε στον 4ο διαιτητή πως ο βοηθός ήταν σε λάθος θέση; «Νομίζω πως ήταν αρκετά μπροστά και για αυτό έχασε τη φάση. Από εκεί και πέρα παίξαμε πάρα πολύ καλά, κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα και δημιουργήσαμε προϋποθέσεις, αλλά όχι και ευκαιρίες. Αυτό συνέβη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το αυτογκόλ είναι μια άτυχη στιγμή και ενώ έχουμε καταφέρει να φέρουμε το παιχνίδι στο 2-1 για να πάμε με ελπίδες στα αποδυτήρια έρχεται το τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις. Είχαμε δώσει εντολή στα παιδιά να ρίξουν τον ρυθμό επειδή αγωνιζόμασταν με δέκα παίκτες λόγω του τραυματισμού, αλλά ήρθε το γκολ που ήταν καταδικαστικό για εμάς στη συνέχεια. Στο δεύτερο ημίχρονο μας έδωσε αρκετό χώρο η Λαμία. Είχαμε κυκλοφορία, είχαμε καλές τοποθετήσεις, αλλά χωρίς να καταφέρουμε να απειλήσουμε ιδιαίτερα».

Ερ Ο Πανσερραϊκός παίζει με την μπάλα κάτω, ένα στρωτό ποδόσφαιρο.

«Νομίζω ότι είναι επιτακτική ανάγκη σε αυτή την κατηγορία όταν βρίσκεις τέτοια γήπεδα να παίξεις ποδόσφαιρο και επειδή είναι και τηλεοπτικό το παιχνίδι ο κόσμος χρειάζεται να δει ότι παίζουμε καλό και οργανωμένο ποδόσφαιρο. Εμείς έχουμε και τη δική μου προδιάθεση να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά περισσότερο εκπροσωπούμε μια ομάδα που φημίζεται για το καλό ποδόσφαιρο που έπαιζε. Δυστυχώς μέχρι τώρα βέβαια δεν βγαίνει αυτό σε όλα τα παιχνίδια με αποτελέσματα και βαθμούς».

Εκπληκτική επέμβαση από τον Ρίστιτς

Στη συνέντευξη τύπου ο Παναγιώτης Διλμπέρης είπε: «Το παιχνίδι ήταν δύσκολο. Και το κάνει ακόμη δυσκολότερο το γρήγορο γκολ από ένα, πιστεύω, διαιτητικό λάθος που μας δημιουργεί περισσότερο βάρος. Αντιδρά η ομάδα βγάζοντας αρκετό passing game και διατηρώντας την μπάλα και έχοντας αρκετή επιθετικότητα, αλλά όχι ευκαιρίες τέτοιες που θα μας δίνανε το δικαίωμα να ισοφαρίσουμε. Έρχεται και η άτυχη στιγμή του αυτογκόλ και ενώ τα πράγματα μπορούν να γίνουν πάρα πολύ καλά για εμάς, αφού με το τέλος του ημιχρόνου καταφέραμε να μειώσουμε το σκορ, εκεί που είμαστε με 10 παίκτες και έχουμε δώσει εντολή να «σπάσει» ο ρυθμός και να τελειώσει το ημίχρονο, έγινε το 3-1, το οποίο μας βάζει σε ένα δεύτερο ημίχρονο με πολύ ελάχιστες πιθανότητες να μπορέσουμε να ανατρέψουμε το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο μας έδωσε χώρο η ομάδα της Λαμίας, είχαμε την κατοχή της μπάλας, όμως και πάλι νομίζω πως δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την προσπάθεια των παιδιών. Σίγουρα έχουμε πολύ περισσότερες δυνατότητες και ικανότητες τις οποίες πρέπει να αναδείξουμε μέσα από το παιχνίδι μας. Συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι και πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι».

Για το αν ο Πανσερραϊκός θα ήταν ψηλότερα στη βαθμολογία αν είχε το εύκολο γκολ:

«Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Εμάς το πρόβλημά μας από την αρχή της χρονιάς είναι αυτό. Δεν ξέρω κατά πόσον οι περισσότεροι παρακολουθούν, επειδή τα φώτα της δημοσιότητας δεν πέφτουν σε μια ομάδα όπως είναι ο Πανσερραϊκός, είμαστε μια ομάδα που δημιουργούμε πάρα πολλές ευκαιρίες, ακόμη και όταν έρχονταν άτυχα αποτελέσματα, η ομάδα είχε ευκαιρίες, δοκάρια. Ήρθε η περίοδος που ευτυχώς αρχίσαμε να σκοράρουμε και πήραμε τους συνεχόμενους βαθμούς που μας έδωσαν την άνεση να λέμε ότι είμαστε πάρα πολύ κοντά στη σωτηρία.

Σίγουρα νομίζω ότι θα ήμασταν πλασαρισμένοι στην πρώτη εξάδα. Είναι μια μεταβατική χρονιά για τον Πανσερραϊκό η φετινή, είναι μια χρονιά που δημιουργούμε περισσότερο νοοτροπία και ποδοσφαιριστές. Σήμερα μπήκε για πρώτη φορά ο νεαρός Ταχματζίδης και σε άλλα παιδιά θα δώσουμε ευκαιρίες ώστε να δημιουργηθεί ένας βασικός κορμός πάνω στον οποίο θα χτίσει αυτή η ομάδα για να μπορέσει στο μέλλον να διεκδικήσει περισσότερα πράγματα και βέβαια απώτερος σκοπός είναι να επανέλθει στην Α’ Εθνική, εκεί που έχει υπάρξει πάνω από 25 χρόνια».

Δεύτερο παιχνίδι βασικός ο Ιρανός Ντοράγκι

Για το αν πιστεύει ότι η Λαμία αξίζει να ανέβει:

«Είναι πολύ λεπτές οι ισορροπίες για να πει κάποιος. Θεωρώ ότι οι τρεις ομάδες, πέραν του ΟΦΗ που έχασε πάρα πολύ χρόνο και πάρα πολλούς βαθμούς στην αρχή, για εμένα φανταστική ομάδα είναι τα Τρίκαλα, τα οποία χάσανε πάρα πολύ χρόνο. Αυτές είναι οι ομάδες, το ποιος θα βγει τελικά νομίζω ότι είναι αυτή τη στιγμή ποιος θα αντέξει στην πίεση. Επειδή τελευταία αγωνιστήκαμε με όλες αυτές τις ομάδες, είναι ξεκάθαρο ότι όλες οι ομάδες έχουν «λυγίσει» από την πίεση του πρωταθλητισμού».

Ντεμπούτο για Ταχματζίδη

Ο Πολυχρόνης Ταχματζίδης πέρασε στο 82ο στο παιχνίδι με τη Λαμία και έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Πανσερραϊκού. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μίλησε στη συνέντευξη τύπου: «Εγώ έχω να πω ότι έγινε μια μεγάλη προσπάθεια από την ομάδα. Βρεθήκαμε σε έναν αντίπαλο που είναι δεύτερος στην βαθμολογία, υπήρξε μια δυσκολία ως προς αυτό. Από εκεί και πέρα φάγαμε ένα γκολ, το πρώτο, που δεν ήταν. Από εκεί και πέρα έπεσε η ψυχολογία, μετά ανεβήκαμε, γενικότερα υπήρξε προσπάθεια. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και όσους με στήριξαν. Τον προπονητή που μου έδωσε την ευκαιρία και γενικότερα όλη την ομάδα που με έβαλε μέσα σε αυτό το κλίμα της ομάδας».

Τον Παναγιώτη Διλμπέρη ευχαρίστησε ο Χρόνης Ταχματζίδης

Μπάμπης Τεννές: «Στα ντέρμπι η άνοδος»

Ο προπονητής της Λαμίας Μπάμπης Τεννές μετά τον τέλος του αγώνα μίλησε στην ΕΡΤ: «Κατ’ αρχήν να πω ότι είχαμε πολλές απουσίες, 5- 6 βασικών ποδοσφαιριστών. Τα παιδιά όμως που μπήκαν μέσα ανταποκρίθηκαν πολύ καλά και νομίζω ότι αυτό που προέχει είναι το αποτέλεσμα. Είναι παιδιά που μπορούν να προσφέρουν. Εμείς κυνηγάμε τη νίκη και το θέαμα, αλλά αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί». Για το γεγονός ότι μετά τον αγώνα με τον Αχαρναϊκό ακολουθούν τα ντέρμπι: «Τα ντέρμπι δεν τα έχουμε μόνο εμείς, τα έχουν όλες οι ομάδες που είναι στην κορυφή. Από αυτά τα παιχνίδια θα δούμε τι θα γίνει και ποιες ομάδες θα πάνε στη Super League».

Keywords
γκολ, λαμια, γκολ, super league, ελλαδα, φιλμ, γαβριηλίδης, ΕΡΤ, game, εμφάνιση, οφη, τρικαλα, super, league, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , αποτελεσματα πανελληνιων 2011, Καλή Χρονιά, τελος του κοσμου, νίκος αναστασιάδης, τελη κυκλοφοριας 2016, αποτελεσματα, γηπεδα, εδρα, εθνικη, ηττα, οφη, παιχνιδια, περιοδος, πιεση, ρυθμος, σωτηρια, ψυχολογια, game, αξιζει, αμυνα, βαθμολογια, βγαινει, βρισκεις, βρισκεται, γαβριηλίδης, γεγονος, γινει, δευτερο, δυναμη, δυστυχως, δηλωσεις, δικη, διχτυα, δωσει, εγινε, ευκαιρια, ευκολο, ειπε, εμφάνιση, επρεπε, ερχεται, ζερβας, φιλμ, ημιχρονο, ιωαννιδης, κλιμα, κορμος, λαθος, ματια, ρεπορτερ, νικη, νοοτροπια, ομαδα, οικογενεια, ολα τα παιχνιδια, οφσαιντ, παιδια, παζλ, παμε, ποδοσφαιρο, πιθανοτητες, σεντρα, σιγουρα, σιγουρο, συνεχεια, συγκεντρωση, φαουλ, φορα, ατυχος, super, δικαιωμα, κωστας, μπροστα, ομαδες, παιχνιδι, θελω να, βοηθος
Τυχαία Θέματα