Τοποθέτηση Πατσαρίνου για το συμβούλιο της Κορίνθου

11:19 19/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Η Περιφερειακή Παράταξη «Πελοπόννησος Πρώτα», εξέδωσε νέα ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία, τοποθετείται γύρω απ’ την ατμόσφαιρα της τελευταίας συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου που έγινε στην Κόρινθο.

Η παράταξη του κ. Νίκου Πατσαρίνου, μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:»Ούτε στην Κορινθία, ούτε προηγουμένως στην Αργολίδα, ενδεικτικό των σχέσεών της με την πρωτοβάθμια τοπική αυτοδιοίκηση, δεν βρέθηκε στη σχετική συνεδρίαση του Πε.Συ. δήμαρχος ή εκπρόσωπος των δημοτικών αρχών. Ούτε οποιοσδήποτε άλλος

φορέας προσκλήθηκε ή θέλησε να διαλεχθεί μαζί της, ενδεικτικά όλα αυτά του βαθύτατου σχίσματος στις σχέσεις Περιφέρειας Δήμων και Συλλογικοτήτων, τα οδυνηρά αποτελέσματα του οποίου δυστυχώς βιώνουν οι Πολίτες της Πελοποννήσου».
Η ανακοίνωση, συνεχίζει και λέει τα εξής:» Δυστυχώς όμως ο κ. Τατούλης περιορίσθηκε και στη συγκεκριμένη περίπτωση σε επ΄ευκαιρία τουριστική γνωριμία του με την εγκαταλελειμμένη Κορινθία και για να αποκρύψει την απουσία σημαντικού έργου σε αυτή, ως παλαιός επαγγελματίας πολιτικός πέταξε δυο τρεις «πιασάρικες κορώνες», εκφώνησε κανα δύο βαρύγδουπους δεκάρικους, χτύπησε τέλος και κάτι εγκαίνια!!
Keywords
Τυχαία Θέματα