Τον… «δάγκωσε» στην αρχή. 0-1 ο ΟΦΗ στις Σέρρες

00:19 13/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την τρίτη συνεχόμενη ήττα του στο πρωτάθλημα γνώρισε ο Πανσερραϊκός που έχασε στις Σέρρες από τον ΟΦΗ με 1-0 για την 26η αγωνιστική της Football league.

Το παιχνίδι κρίθηκε σε δύο φάσεις από τα… αποδυτήρια. Στα 24 δευτερόλεπτα του αγώνα ο Στέργιος Τσιμίκας έκανε τους Σερραίους να σηκωθούν από τη θέση τους πριν ακόμα… καθίσουν και τον αντίπαλο

τερματοφύλακα να κάνει την απόκρουση του αγώνα πριν ακόμα αυτός ξεκινήσει. Σαν να μην έφτανε αυτό μετά από λίγο ο Ιβοριανός Ντιτζιλί Βουό άνοιγε το σκορ για τους Κρητικούς. Εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Οι «κόκκινοι» πήραν τα ηνία του αγώνα, είχαν την εδαφική υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου, έκαναν φιλότιμες προσπάθειες, θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν, θα μπορούσαν όμως και να δεχθούν και δεύτερο γκολ.

Ο Δημήτρης Γκούρτσας έδωσε πολλές μονομαχίες με τον Νίκο Παντίδο

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, οι φιλοξενούμενοι είχαν τους παίκτες που ακόμα και με το σωματότυπο τους ξεχώριζαν μέσα στο γήπεδο (εκτός από την ποιότητα που είχαν) και διαχειρίστηκαν καλά το παιχνίδι πετυχαίνοντας την πέμπτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα. Άλλωστε ο ΟΦΗ ξεκίνησε με στόχο την άνοδο κι έχει στο ρόστερ του έμπειρους παίκτες όπως ο Κιάσσος, ο Βουό, ο Κώτσιος, ο Μπόατεγκ (με τους δύο τελευταίους να ξεκινάνε σήμερα στον πάγκο) και το σημερινό παιχνίδι δεν είχε καμιά σχέση με αυτά που έδιναν οι δύο ομάδες τις προηγούμενες δεκαετίες.

Μία φορά νικήθηκε ο Ρίστιτς

Το φιλμ του αγώνα:

24ο δευτερόλεπτο: Δυνατό σουτ του Τσιμίκα από το ημικίκλιο της μεγάλης περιοχής ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ Στρέζος πετάχτηκε στο δεξί παραθυράκι της εστίας του κάνοντας την απόκρουση του αγώνα.

02ο ΓΚΟΛ! 0-1 Ο Νάστος εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή του Πανσερραϊκού, πάσαρε έξυπνα στον Μάνο, αυτός έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Βουό από τη μικρή περιοχή με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε τον σκορ για τους Κρητικούς.

14ο Ο Γκούρτσας συνδυάστηκε ωραία με τον Τσιμίκα, έδωσαν στο Πόζογλου που έκανε το σουτ αλλά ο Στρέζος μπλόκαρε τη μπάλα.

20ο Σουτ του Χαντί, μπλόκαρε την μπάλα ο Ρίστιτς.

37ο Σέντρα του Κιάσσου από τα δεξιά, κεφαλιά του Μάνου από το σημείο του πέναλτι, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Ρίστιτς.

39ο Σέντρα του Τσελεπίδη, κεφαλιά του Πόζογλου άουτ.

41ο Σουτ του Μάνου, οι αμυντικοί του Πανσερραϊκού απομάκρυναν τη μπάλα.

55ο Εκτέλεση φάουλ του Χαντί έξω από την περιοχή , ο Ρίστιτς μπλόκαρε τη μπάλα.

61ο Μακρινό σουτ του Γκούρτσα, η μπάλα πέρασε άουτ.

Στον αέρα διεκδικούν τη μπάλα Καψάλης και Βουό

66ο Εκτέλεση κόρνερ από τον Κάκκο, ο Τσούτσης στο πρώτο δοκάρι δεν κατάφερε να βρει τη μπάλα όπως θα ήθελε κι ο Στρέζος μπλόκαρε τη μπάλα.

69ο Ο Κάκκο βρήκε τον Ρούτση σε θέση βολής μέσα στην περιοχή, ο έμπειρος μέσος των «λιονταριών» δεν κατάφερε να πιάσει καλό σουτ κι ο Στρέζος μπλόκαρε.

81ο Ο Βουό εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας του Πανσερραϊκου, έβγαλε παράλληλη σέντρα στον αφύλαχτο στο δεύτερο δοκάρι Άγγελο Χαντί, ο οποίος από την μικρή περιοχή σε κενή εστία έστειλε την μπάλα ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

85ο Ο Κάκκο εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά , ο Αλέξανδρος Παπατζίκος έπιασε καρφωτή κεφαλιά, ο Στρέζος απομάκρυνε την μπάλα σε κόρνερ.

89ο Σουτ από τον Βουό, ο Ρίστιτς μπλόκαρε

Θάνος Μηλούσης και Γιάννης Τζιντζής σε ετοιμότητα μετά από τραυματισμό του Χρήστου Ρούτση

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Π. Διλμπέρης): Ρίστιτς, Τσελεπίδης, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος(46ο Παπατζίκος), Καψάλης, Σιάκκας(60ο Τσούτσης), Γαβριηλίδης, Τσιμίκας, Ρούτσης, Πόζογλου(65ο Κάκκο), Γκούρτσας.

Ο.Φ.Η.(Ν. Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κιάσσος, Βαλλιάνος, Παντίδος, Κομεσίδης(22ο Κώτσιος), Νάστος, Μητρόπουλος, Χαντί, Μάνος(63ο Μπόατενγκ), Πάγκαλος(89ο Όγκμποε), Βουό.

Οι οπαδοί του ΟΦΗ πανηγυρίζουν τη νίκη της ομάδας τους

Διαιτητής: Μαρόπουλος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Παπαδόπουλος, Αϊνάλης (Μακεδονίας)

4ος: Κοτσάνης (Δράμας)

Στην ευκαιρία του Τσιμίκα στάθηκε στις δηλώσεις του ο Παναγιώτης Διλμπέρης

Παναγιώτης Διλμπέρης: «Το ποδόσφαιρο είναι στιγμές»

Στη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Στέργιου Τσιμίκα στο πρώτο μόλις λεπτό αλλά και στο γκολ που ακολούθησε για τον ΟΦΗ, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Παναγιώτης Διλμπέρης. Ο προπονητής του Πανσερραϊκού είπε: «Προσπάθησα να δημιουργήσω κίνητρο στους παίκτες πριν το ματς για μία μεγάλη νίκη που ακόμη δεν έχουμε καταφέρει. Το ποδόσφαιρο είναι στιγμές. Θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί εμείς στο 1ο λεπτό με τον Τσιμίκα, όμως αμέσως μετά δεχθήκαμε το γκολ. Είχαμε την κατοχή στο πρώτο ημίχρονο, αλλά είχαμε πρόβλημα στις κόντρα επιθέσεις του ΟΦΗ. Επίσης είχαμε πρόβλημα και στις τελικές μας που δεν έφταναν στο τέρμα, αλλά παρόλα αυτά δεν μπορώ να πω ότι τα παιδιά δεν προσπάθησαν. Ακολουθούν δύσκολα ματς με Λαμία και Άρη, αλλά έχουμε περάσει και δυσκολότερα. Τους αντιμετωπίσαμε και στον πρώτο γύρο που ήμασταν σε χειρότερη αγωνιστική κατάσταση».

Αγχωτική αλλά σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη ο Νίκος Παπαδόπουλος

Νίκος Παπαδόπουλος: «Κρατάμε τους βαθμούς της νίκης»

Σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη για την ομάδα του ο Νίκος Παπαδόπουλος. Ο προπονητής του ΟΦΗ είπε: «Ήταν μια αγχωτική νίκη όμως κρατάμε τους τρεις βαθμούς. Δεν ήταν ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια όμως προηγηθήκαμε από μια φάση που δουλεύουμε αρκετά. Ο αντίπαλος δεν μας έκανε αρκετές ευκαιρίες, είχαμε φάσεις για να πετύχουμε και δεύτερο γκολ. Κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε»

Κάτι εκνεύρισε τον Νίκο ΠαπαδόπουλοΟ Πανσερραϊκός προσελκύει το ωραίο φύλο

Φωτογραφίες: eurokinissi.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα