Η ΑΔΕΔΥ υπέρ του αγώνα συμβασιούχων στους ΟΤΑ

18:19 27/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Η Ε.Γ του ν.τ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Λάρισας συμπαραστέκεται στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων των ΟΤΑ και καλεί τα συνδικαλιστικά στελέχη όλων των σωματείων να παραβρεθούν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι το πρόβλημα το οποίο δημιούργησε η ίδια η Κυβέρνηση έχει υποχρέωση να το επιλύσει άμεσα, χωρίς να υπάρξει καμία απόλυση κανενός εργαζομένου.

Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση «οι κυβερνητικές υποσχέσεις και δεσμεύσεις όλο το προηγούμενο διάστημα, οι οποίες δημιούργησαν προσδοκίες

στους εργαζομένους για μετατροπή των συμβάσεων που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες σε αορίστου χρόνου, εγκαταλείφθηκαν «άτακτα» και κάτω από τις εντολές της τρόικα και την ψήφιση του 4ου μνημονίου που προβλέπει μηδενικές προσλήψεις μέχρι το 2020 και παραπέμπονται οριστικά στις «καλένδες».
Η Κυβέρνηση οφείλει να ξεκαθαρίσει επιτέλους ποια είναι η θέση της για το συγκεκριμένο ζήτημα, διότι οι παλινωδίες και οι τακτικισμοί δεν έχουν όρια».
Ανακοίνωση συμπαράστασης στον αγώνα των εργαζομένων στους ΟΤΑ, εξέδωσαν επίσης και οι αντιπρόσωποι της 86ης Γ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοποσπονδίας.
Τέλος, το Σωματείο Ιδιωτικών Κλινικών, δηλώνει την συμπαράσταση στον δίκαιο αγώνα των συμβασιούχων που αποτελεί, όπως αναφέρει, αγώνα για την επιβίωση τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα