Το Νότιο Αιγαίο, τιμώμενη Περιφέρεια στο Λίβανο

11:27 20/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Το Νότιο Αιγαίο είναι η τιμώμενη Περιφέρεια στο πρώτο «Greek Tourism Workshop» που θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Λίβανο!
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο «InterContinental Phoenicia» της Βηρυτού και τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού.
Στόχος είναι η ενίσχυση των τουριστικών ροών από το Λίβανο προς την Ελλάδα, ενώ στο workshop θα συμμετέχουν περισσότεροι από

240 εκπρόσωποι τουριστικών πρακτόρων, tour operators και εκπροσώποι των ΜΜΕ της χώρας.
Για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αποτελεί κύριο μέλημα η διείσδυση σε νέες τουριστικές αγορές, μαζί με την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και την μεθοδική και στοχευμένη προβολή των νησιών.
Αυτή η προσπάθεια εντάσσεται στο Στρατηγικό Σχέδιο Τουριστικής Προβολής Ανάπτυξης της Περιφέρειας, η υλοποίηση του οποίου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
Ειδικότερα, όσον αφορά τις νέες αγορές, το ενδιαφέρον, που εκδηλώνεται μέσα από τις δράσεις της Διεύθυνσης Τουρισμού, είναι στραμμένο στις χώρες της Μέσης Ανατολής, που αποτελούν μια ιδιαίτερα αναπτυσσόμενη και πολλά υποσχόμενη αγορά για τον ελληνικό τουρισμό.
Μετά από την επιτυχημένη παρουσία της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας σε αντίστοιχες εκδηλώσεις, που έγιναν σε Τεχεράνη, Άμπου Ντάμπι και Ριάντ, η συμμετοχή στο πρώτο «Greek Tourism Workshop» στο Λίβανο ως Τιμώμενη Περιφέρεια θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την τουριστική εικόνα του Νοτίου Αιγαίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα