«Το χέρι που σκοτώνει» στο ΚΠΙΣΝ

09:41 27/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Το ψυχαναλυτικό θρίλερ του Alfred Hitchcock «Το χέρι που σκοτώνει»/Shadow of a doubt (1943), έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι λάτρεις του είδους, το Σάββατο 27 Αυγούστου 2016, στις 21:00, στο πλαίσιο της σειράς κινηματογραφικών προβολών Park your Cinema του ΚΠΙΣΝ.

«Το χέρι που σκοτώνει»/Shadow of a doubt (1943)

Σκηνοθεσία: Alfred Hitchcock

Ο αγαπημένος θείος της Τσάρλι επισκέπτεται

μετά από καιρό τη γενέτειρά του, όμως ο ιδιωτικός του βίος παραμένει ένα μεγάλο μυστήριο που ίσως σχετίζεται με την άγνωστη ταυτότητα ενός άνδρα που παντρεύεται πλούσιες χήρες με σκοπό να τις δολοφονήσει και να το σκάσει με τις περιουσίες τους.

Από τα πιο έντονα ψυχαναλυτικά θρίλερ του Alfred Hitchcock, σε μακάβριους τόνους του νουάρ και με σαρδόνιο χιούμορ να σχολιάζει κάπως… ερωτικά τη σχέση θείου και ανιψιάς, το φιλμ αυτό έχει τη φήμη της προσωπικά πιο αγαπημένης ταινίας του ίδιου του δημιουργού της! Προτάθηκε για Όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου.

Ελεύθερη είσοδος

Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ

Πληροφορίες: 216-8091001 / 002 / 003 ή μέσω email στο [email protected]

Για τη μετάβασή σας, μπορείτε να χρησιμοποιείτε δωρεάν το shuttle bus που συνδέει τον Σταθμό Μετρό Συγγρού-Φιξ με το Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ (αφετηρία επί της οδού Καλλιρρόης και άφιξη στην αρχή της Εσπλανάδας). Θα πραγματοποιούνται δρομολόγια 30’ πριν και μετά από κάθε εκδήλωση.H συμμετοχή στην προβολή γίνεται με δελτίο προτεραιότητας, το οποίο θα διανέμεται αυθημερόν στο Κέντρο Επισκεπτών, 30’ πριν από την έναρξη της εκδήλωσης. Το δελτίο προτεραιότητας αφορά σε μεμονωμένη προβολή, και όχι σε ολόκληρο τoν κύκλο.

Keywords
Αναζητήσεις
to xeri pou skotonel
Τυχαία Θέματα