Το μπλόκο της Νίκαιας ενισχύθηκε με Τρικαλινούς αγρότες

19:43 26/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το Μεγαλοχώρι και το Ζάρκο ήταν οι δύο τόποι προσυγκέντρωσης των Τρικαλινών αγροτών, που μετέβησαν σήμερα στη Νίκαια, προκειμένου να ενισχύσουν το μπλόκο των συναδέλφων τους αγροτών.

Η συμμετοχή των αγροτών από τα Τρίκαλα με τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα δεν ήταν μεγάλη. Οι ίδιοι τη χαρακτηρίζουν ικανοποιητική, δεδομένων των καιρικών συνθηκών, ευελπιστώντας ότι

θα ενισχυθεί το μπλόκο της Νίκαιας τις προσεχείς ημέρες και με άλλα τρακτέρ από τα Τρίκαλα.

Από το Μεγαλοχώρι σήμερα λίγο μετά τις 11το πρωί το ξεκίνησε το κομβόι των αγροτικών μηχανημάτων. Ο αριθμός των τρακτέρ δεν ήταν μεγάλος, σε αντίθεση με την αγωνιστική τους διάθεση. «Δεν μας πτοεί ο μικρός αριθμός των τρακτέρ. Οι καιρικές συνθήκες είναι αποτρεπτικές, τις επόμενες ημέρες θα πολλαπλασιαστούν γιατί τα προβλήματα δεν θα κρατήσουν στις αυλές των σπιτιών τα τρακτέρ» επεσήμαναν αγρότες.

Λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω στο κομβόι των τρακτέρ προστέθηκαν οι αγρότες του Δήμου Φαρκαδόνας. Το ταξίδι για τη Λάρισα συνεχιζόταν. Αργά το μεσημέρι οι αγρότες των Τρικάλων παρέτασσαν τα τρακτέρ στην Νίκαια.

Από αύριο αγρότοσυνδικαλιστές της «Άνοιξης» αναμένεται να συνεχίσουν τις ενημερωτικές συσκέψεις στα χωριά των Τρικάλων προκειμένου να απευθύνουν κάλεσμα συμμετοχής στους συναδέλφους τους για κάθοδο στην Νίκαια.

Keywords
Τυχαία Θέματα