Την ΕΡΤ Τρίπολης επισκέφθηκε ο Γ. Παπαηλιού

17:31 6/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ Τρίπολης (101,5 fm), βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γιώργος Παπαηλιού.

Στο πλαίσιο των επαφών που έχει με δημόσιες υπηρεσίες και εργαζομένους, ο Αρκάδας βουλευτής, πραγματοποίησε επίσκεψη στο περιφερειακό ραδιόφωνο της ΕΡΤ, όπου και είχε την ευκαιρία, να συνομιλήσει με όλους τους εργαζομένους.

Ο κ. Παπαηλιού, ανέλυσε την πολιτική κατάσταση

της χώρας και την προσπάθεια της κυβέρνησης να τελειώσει τον ερχόμενο Αύγουστο με τα μνημόνια και γνωστοποίησε όλο σχεδόν το νομοθετικό έργο αυτής.

Συνομίλησε για όλα τα ζητήματα και κάλεσε τους εργαζόμενους να συνεχίσουν την προσπάθεια ανάδειξης και αξιοποίησης των θεμάτων της τοπικής κοινωνίας, για το καλό της ενημέρωσης, της ψυχαγωγίας και του πολιτισμού.

Αναγνώρισε το έργο που επιτελεί η ΕΡΤ και ειδικά οι περιφερειακές της δομές και ζήτησε να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια που δεν έχει καμία σχέση με τα όσα συμβαίνουν στα αθηναικά, ιδιωτικά δίκτυα.

Με αφορμή την επίσκεψή του στην ΕΡΤ Τρίπολης, ο κ. Παπαηλιού, παραχώρησε και συνέντευξη στην «Μεσημεριανή Ραδιοεφημερίδα», όπου και αναφέρθηκε σε ζητήματα και προβλήματα που έχουν σχέση με την τοπική κοινωνία.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Keywords
Τυχαία Θέματα