Θέμης Μουμουλίδης στην ΕΡΤ Κοζάνης:Θα υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις του αναπτυξιακού συνεδρίου

12:31 1/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την διαβεβαίωση ότι θα υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις του Πρωθυπουργού και των Υπουργών που ανακοινώθηκαν για τη Δυτική Μακεδονία, στο πρόσφατο αναπτυξιακό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη, έδωσε με δηλώσεις του στην ΕΡΤ Κοζάνης, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ της Π.Ε. Κοζάνης,

Θέμης Μουμουλίδης.

Ο κ. Μουμουλίδης ανέφερε ότι ξεκίνησε ήδη ο συντονισμός , η συνεργασία των φορέων και η αξιολόγηση και ιεράρχηση υλοποίησης των κυβερνητικών δεσμεύσεων που ελήφθησαν στο αναπτυξιακό συνέδριο και αναφέρθηκε στην ανάγκη ενός παράλληλου με την ΔΕΗ ολοκληρωμένου προγράμματος ανάπτυξης στην περιοχή, μέσα από σειρά έργων και δράσεων αναπτυξιακού χαρακτήρα σε όλη την Περιφέρεια.

Στη συνέντευξη του, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «ήρθε η ώρα για ρυθμίσεις που θα ανακουφίσουν τους μεγάλους αδικημένους της κρίσης που είναι οι ελεύθεροι επαγγελματίες» και στάθηκε χαρακτηριστικά στην τροπολογία που κατατέθηκε και θα ψηφισθεί τις επόμενες ημέρες στην Βουλή για τους μηχανικούς, σύμφωνα με την οποία θα απαλλάσσονται από την υποχρέωση καταβολής ασφαλιστικών εισφορών , όσοι μηχανικοί δεν εργάζονται. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση , ο κ. Μουμουλίδης υπογράμμισε ότι «η Κυβέρνηση αντέχει και κάθε μέρα βρίσκει καλύτερο βηματισμό» , στην προσπάθεια της να βγει η χώρα από την κρίση.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΥΝΤΑΞΗ: Αντώνης Μαυρίδης

Keywords
Τυχαία Θέματα