Θανάσης Παπαχριστόπουλος: «Άδικο το αποτέλεσμα για τον Αλέξη Τσίπρα»

11:05 29/5/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

«Άδικο το αποτέλεσμα για τον Αλέξη Τσίπρα, από την Ελληνική Κοινωνία. Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο πιο αγνός μέχρι στιγμής άνθρωπος που υπηρετεί ως πρωθυπουργός την Ελλάδα και δεν έχει ακουμπήσει ούτε μισό ευρώ».

Αυτό τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής ο πρώην Βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος,

ο οποίος είχε παραδώσει την έδρα του, μετά την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών και τάχθηκε στο πλευρό της ολοκλήρωσης της θητείας της κυβέρνησης, προκειμένου να χυθεί άπλετο φως στο θέμα των σκανδάλων και να ολοκληρωθεί το κοινωνικό έργο της κυβέρνησης και τα μέτρα ανάπτυξης, ειδικά μετά το τέλος των Μνημονίων, σε έναν Ελληνικό λαό βαθύτατα πληγωμένο από αυτά.
«Ο Αλέξης Τσίπρας από την πρώτη στιγμή ξεκίνησε να παλεύει με άγρια θηρία, εντός και εκτός χώρας και είχε πάντα απέναντί του μια την μεγαλύτερη μερίδα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που του έκαναν ανελέητα πόλεμο. Τώρα είναι ΏΡΑ Μάχης και δεν είναι ώρα να πούμε κάτι άλλο. Πιστεύω πως μπορεί να γίνει η ΑΝΑΤΡΟΠΗ, η οποία προϋποθέτει σκληρή δουλειά,-με νύχια και δόντια- προκειμένου να κινητοποιηθούν αυτοί που ανήκουν στο 40% της Αποχής και να καταλάβουν τι θα σημάνει για την Ελλάδα και την Ελληνική Κοινωνία, η επιστροφή της σκληρής νεοφιλελεύθερης δεξιάς του Κυριάκου Μητσοτάκη», σημείωσε ο κ. Παπαχριστόπουλος.
Απαντώντας σε ερώτηση αν θα είναι υποψήφιος στις Εθνικές Εκλογές στις 7 Ιούλη, ο κ. Παπαχριστόπουλος δήλωσε ΠΑΡΩΝ και πως θέλει με κάθε τρόπο να βοηθήσει τον Αλέξη Τσίπρα, να ολοκληρώσει το έργο του. «Ο πρωθυπουργός θα το αποφασίσει αυτό. ΑΝ με καλέσει εγώ είμαι έτοιμος, αλλά και εκτός εγώ θα δώσω μάχη με όλες μου τις δυνάμεις», δήλωσε καταληκτικά ο κ. Παπαχριστόπουλος.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα