Ταυτοποίηθηκαν καλλιεργητές φυτειών κάνναβης στη Λακωνία

10:31 12/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ταυτοποιήθηκαν τρία άτομα, για την καλλιέργεια τριών φυτειών με 1254 δενδρύλλια κάνναβης συνολικά , που είχαν εντοπισθεί στις 19 και στις 20 Αυγούστου στη Λακωνία.

Μετά την ταυτοποίηση ενός 43χρονου, ως καλλιεργητή της φυτείας στην οποία καλλιεργούνταν -200- δενδρύλλια κάνναβης, συμπληρωματικά, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, σε συνεργασία με τα Αστυνομικά Τμήματα Αρεόπολης, Γυθείου και Ευρώτα, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ακόμη δύο καλλιεργητών της φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης, στην οποία καλλιεργούνταν -200-

δενδρύλλια κάνναβης (δεύτερη περίπτωση) και τα στοιχεία ενός καλλιεργητή της φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης, στην οποία καλλιεργούνταν -309- δενδρύλλια κάνναβης (τρίτη περίπτωση).

Ειδικότερα, για την φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, στην οποία καλλιεργούνταν -200- δενδρύλλια κάνναβης, πρόκειται για ακόμη δύο (2) αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 32 και 35 ετών, αντίστοιχα, ενώ για την φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, στην οποία καλλιεργούνταν -309- δενδρύλλια κάνναβης, πρόκειται για έναν (1) 49χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας.

Σε βάρος όλων των ανωτέρω, σχηματίσθηκαν δικογραφίες, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, οι οποίες υποβλήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου.

Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, σε συνεργασία με τα αστυνομικά Τμήματα Αρεόπολης, Γυθείου και Ευρώτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα