Τ. Γκαγκανά – Γ. Κοντούλας: Η ΕΡΤ είναι οι άνθρωποί της

22:32 13/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε ένα ραδιοφωνικό αφιέρωμα- με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ραδιοφώνου – για τα 18 χρόνια του Δικτύου Θεσσαλίας της ΕΡΤ δεν θα μπορούσε να λείπει ένας άνθρωπος που σε επίπεδο τεχνικό είναι η καρδιά και η ψυχή του. Δεν θα μπορούσε επίσης να λείπει μία γυναίκα που στη Θεσσαλονίκη έχει συνδέσει το όνομά της με το ραδιόφωνο της ΕΡΤ3, καθώς υπήρξε πάνω από 30 χρόνια η φωνή

του. Ο Γρηγόρης Κοντούλας συνταξιοδοτήθηκε με την επαναλειτουργία της ΕΡΤ. Είναι ο τεχνικός της ΕΡΤ που δημιούργησε από την αρχή τρεις περιφερειακούς σταθμούς. Είναι ο ίδιος που πολέμησε το «μαύρο» στην ΕΡΤ, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις να κρατηθεί, όλο το διάστημα του μαύρου, δυνατή η φωνή της ΕΡΤ Λάρισας στα ερτζιανά και ορατό το τηλεοπτικό σήμα της ΕΡΤ3 σε όλη τη Θεσσαλία.

Σήμερα μίλησε για πρώτη φορά για τα τριάντα και πλέον χρόνια που υπηρέτησε τον δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα, στο στούντιο Τρικάλων της ΕΡΤ. Με συγκίνηση και αγάπη για όλα τα χρόνια, γιατί ο Γρηγόρης είναι εκεί όποτε τον χρειαζόμαστε.

Μαζί του φιλοξενήθηκε και μία γυναίκα που ένωσε τις δυνάμεις της με άλλους στον αγώνα κατά του μαύρου στη Θεσσαλονίκη. Η Τίνα Γκαγκανά ήταν εκείνη που εκφώνησε το τελευταίο δελτίο ειδήσεων το βράδυ της 11ης Ιουνίου 2013 στον ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη και εκείνη που εκφώνησε το πρώτο δελτίο με την επαναλειτουργία της ΕΡΤ.

Keywords
Τυχαία Θέματα