Συνέντευξη στο studio για το WordCamp Athens 2017 (video)

15:45 6/12/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τo WordCamp Athens 2017 που διοργανώνεται από την ελληνική κοινότητα του WordPress, «τρέχει» το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Δεκεμβρίου 2017, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Συζητάμε στο studio 3 της ΕΡΤ με έναν από τους διοργανωτές του WordCamp Athens 2017, τον Τάκη Μπουγιούρη, για θέματα χρήσης και ασφάλειας

του πλέον δημοφιλούς λογισμικού δημοσίευσης και διαχείρισης περιεχομένου στο διαδίκτυο.

Συνέντευξη στην Τζένη Χαραλαμπίδου

Η ΕΡΤ είναι χρυσή χορηγός του μεγάλου αυτού τεχνολογικού event.

Με βάση στατιστικές και μελέτες, το 25-30% των ιστοσελίδων που διαβάζουμε καθημερινά είναι στημένες στο ανοιχτό λογισμικό του WordPress. Το WordPress, ως ένα ελεύθερο λογισμικό ανοιχτού κώδικα, είναι ένα μέσον για να δημιουργηθούν, με τρόπο εύκολο και απλό, ιστότοποι (sites) και ιστολόγια (blogs) όπου εκεί δημοσιεύουμε ειδήσεις, άρθρα, σκέψεις, φωτογραφίες, βίντεο, πληροφορίες για προϊόντα και υπηρεσίες.

Όπως εξηγεί στο video ο Τάκης Μπουγιούρης, μέλος της ελληνικής κοινότητας του WordPress και ένας από τους διοργανωτής του WordCamp Athens 2017, το WordPress έχει κατακτήσει ένα τεράστιο κοινό ανά τον κόσμο λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων του.

Τη σχέση του WordPress με τις μηχανές αναζήτησης αναλύει στο video ο κ. Μπουγιούρης.

Στα WordCamps συζητούνται διάφορα θέματα: web, development, design, social media, startups, e-commerce, blogging και πολλά άλλα.

Στο video ο Τάκης Μπουγιούρης μιλάει για το μεγάλο αυτό τεχνολογικό event που πραγματοποιείται φέτος στην Αθήνα στις 9 και 10 Δεκεμβρίου 2017.

Keywords
Τυχαία Θέματα