Συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη οχτώ μέλη εγκληματικής οργάνωσης

10:46 17/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Συνελήφθησαν οχτώ μέλη εγκληματικής οργάνωσης,σε Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη, που ενέχονται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών τα μέλη της οργάνωσης διευκόλυναν την είσοδο των αλλοδαπών, από παραμεθόρια περιοχή και στη συνέχεια τους επιβίβασαν σε όχημα, για την περαιτέρω προώθησή τους στην ελληνική επικράτεια.

Τρεις από τους συλληφθέντες, διευκόλυναν την παράνομη είσοδο των διακινούμενων

αλλοδαπών, από παραμεθόρια περιοχή του Νομού Έβρου και στη συνέχεια, τους οδήγησαν σε άλλη περιοχή σημείο του ίδιου νομού. Εκεί, τους επιβίβασαν σε φορτηγό, προκειμένου να μεταφερθούν στη Θεσσαλονίκη, ενώ κατά τη διάρκεια της διακίνησης, άλλα μέλη της οργάνωσης, λειτουργούσαν ως προπομποί.

Επίσης, στο κέντρο της πόλης σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος εντοπίστηκαν δύο μέλη της οργάνωσης, στο οποίο το ένα μέλος εργαζόταν προσωρινά ως υπεύθυνος. Στην κατοχή τους και μέσα στο κατάστημα βρέθηκε και κατασχέθηκε το συνολικό χρηματικό ποσό των 13.600 ευρώ, το οποίο σχετιζόταν με την παράνομη μεταφορά.

Τελικός προορισμός των διακινούμενων αλλοδαπών, ήταν διάφορες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ότι για την παράνομη μεταφορά, είχαν καταβάλει σε άλλο άτομο χρηματικό ποσό που αγγίζει τα 2000 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα