Συνελήφθη ύποπτος για τη δολοφονία στην Πάτρα

14:56 29/4/2013 - Πηγή: ΕΡΤ
Ενώπιον του Ανακριτή της Πάτρας, οδηγείται την Τρίτη στις 10 το πρωί, ο Αλέξης Φράγκος, ο οποίος κατηγορείται για το φόνο του 38χρονου Πάνου Τσίρκα, το μεσημέρι του Σαββάτου 20 Απριλίου, στην οδό Ανθείας, στην Πάτρα. Ο Αλέξης Φράγκος συνελήφθη στον Άγιο Δημήτριο Μπραχαμίου Αττικής, ενώ μαζί του συνελήφθησαν και πέντε ακόμα άτομα, που κατηγορούνται για υπόθαλψη εγκληματία. Ο Αλέξης Φράγκος, φέρεται να έχει αποδεχθεί
την πράξη που του καταλογίζει η αστυνομία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησε προφορικά, ότι ο ίδιος σκότωσε με δύο διαφορετικά όπλα, τον Πάνο Τσίρκα. Άλλα πέντε άτομα που συνελήφθησαν μαζί του κατά την επιχείρηση της αστυνομίας κατηγορούνται για υπόθαλψη εγκληματία.Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 31χρονος Αλέξης Φράγκος, ισχυρίστηκε ότι πυροβόλησε τον Πάνο Τσίρκα, θεωρώντας τον υπαίτιο, για το θάνατο του αδελφού του Κώστα Φράγκου, έξω από κλαμπ στην οδό Σαχτούρη.

Στο μεταξύ, την Πάτρα επισκέφθηκε χθες αιφνιδιαστικά, ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Νίκος Παπαγιαννόπουλος. Έδωσε σαφείς εντολές στην αστυνομική διεύθυνση Αχαΐας, να αποκαλυφθεί η αλήθεια, να βρεθούν όλοι οι δράστες και να αποκατασταθεί το κλίμα ασφαλείας και ηρεμίας στους πολίτες, το οποίο έχει κλονιστεί μετά τα δύο φονικά που σημειώθηκαν το τελευταίο 15νθήμερο, με θύματα τον Κώστα Φράγκο, το Βασίλη Σινούρη και τον Πάνο Τσίρκα.
Keywords
Τυχαία Θέματα