Συναυλία στα Χανιά με τον Η. Παλιουδάκη (audio)

15:41 14/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Συναυλία για τα 95 χρόνια από την καταστροφή της Σμύρνης, διοργανώνει η Αδελφότητα Μικρασιατών Ν. Χανίων «Ο Άγιος Πολύκαρπος» στον συναυλιακό χώρο της Ανατολικής Τάφρου, αύριο Παρασκευή 15/9, στις 9 το βράδυ. Σύμφωνα με το Σύλλογο Μικρασιατών θα γίνει αναδρομή στις μνήμες των χρόνων 1922 – 2017, Σεπτέμβρης και τότε, Σεπτέμβρης και τώρα. Όπως αναφέρουν: Μουσικό Ραντεβού με τις Αλησμόνητες Πατρίδες. Εκεί, όλοι μαζί ακολουθούμε τα αποτυπώματα που σε κρύες φλέβες φωλιάζουν 95 χρόνια κι έτσι ξαναζωντανεύει πάλι μέσα μας το παρελθόν σε ένα ταξίδι ζωής , σε μια καταστροφή που ποτέ δεν πέρασε στην λήθη

.
Σε αυτή την αναδρομή συμμετέχει δίνοντας το δικό του στίγμα με τα τραγούδια του ο ερμηνευτής απ’ τα Χανιά Ηλίας Παλιουδάκης. Μαζί με τον Ηλία Παλιουδάκη, για πρώτη φορά, το παραδοσιακό σχήμα.. Αρετούσα τραγούδι, Γιάννης Μπελαμπιανάκης (ούτι) Μανώλης Κανακάκης (κανονάκι, πιάνο) Μαρίτζια (κρουστά).
Ο κ. Παλιουδάκης μίλησε σήμερα στην ΕΡΤ Χανίων για την αυριανή συναυλία, αλλά και για την αποψινή του εμφάνιση στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο των «Ηράκλειων 2017».
Ο Κρητικός καλλιτέχνης αναφέρθηκε και στην κυκλοφορία του νέου του single «Παίξε λύρα μου», που κυκλοφόρησε την άνοιξη και έχει ξεκινήσει το ταξίδι του προς το κοινό.

Ακούστε τη συνέντευξη :

Keywords
Τυχαία Θέματα