Συλλήψεις 8 ατόμων για ναρκωτικά

09:52 30/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε 8 συλλήψεις ατόμων για τρεις περιπτώσεις κατοχής ναρκωτικών σε Λάρισα και Τύρναβο προχώρησε η Αστυνομία. Συγκεκριμένα χθες το πρωί στο Τύρναβο, αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. Λάρισας συνέλαβαν δύο 38χρονους ημεδαπούς, γιατί κατείχαν από κοινού μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε.

Εν τω μεταξύ σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες

στη Λάρισα, άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. συνέλαβαν, τρία άτομα ηλικίας 35, 25 και 51 ετών, διότι αντιλαμβανόμενοι τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, απέρριψαν στο έδαφος μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο μείγματος καπνού και κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν.
Εξάλλου χθες το μεσημέρι στη Λάρισα, συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί, ένας 21χρονος και δύο 22χρονοι, διότι αντιλαμβανόμενοι τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, απέρριψαν στο έδαφος ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο μείγματος καπνού και κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε.
Τέλος χθες το βράδυ στη Λάρισα, συνελήφθη κι ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας για σωματική βλάβη από αμέλεια, με ποινή φυλάκισης πέντε μηνών.

Keywords
Τυχαία Θέματα