Συγχαρητήρια από την πολιτική – πολιτειακή ηγεσία στην Κ. Στεφανίδη

12:42 20/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Συγχαρητήρια από την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, στο άλμα επί κοντώ από την Κατερίνα Στεφανίδη.

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, στην Κατερίνα Στεφανίδη. «Η εμβληματική χρυσή Ολυμπιακή σας επιτυχία», επισημαίνει, «οδηγεί την, ήδη λαμπρή, αθλητική σας πορεία στην κορύφωσή της διεθνώς, αλλά

και υπενθυμίζει στη νέα γενιά, και μάλιστα με τον πιο διδακτικό τρόπο μέσα στους δύσκολους καιρούς που βιώνει, την ακατάβλητη δύναμη δημιουργίας την οποία διαθέτει όταν πιστεύει πραγματικά στις δυνατότητές της και «βάζει τον πήχη» ολοένα και πιο ψηλά. Θερμά συγχαρητήρια».

Την «χρυσή» Κατερίνα Στεφανίδη συνεχάρη για την επιτυχία της ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. «Οι διακρίσεις και οι προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών στην Ολυμπιάδα του Ρίο συνεχίζουν να μας κάνουν υπερήφανους. Θερμά συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη για την ιστορική της επιτυχία και την κατάκτηση του Χρυσού μεταλλίου», έγραψε o πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στο twitter.

Παράδειγμα εργατικότητας και αθλήτρια υψηλών προδιαγραφών, χαρακτήρισε με σημερινή του επιστολή την Ολυμπιονίκη στο επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής.

«Η Κατερίνα Στεφανίδη, με χρυσό άλμα στο επί κοντώ, χάρισε στην Ελλάδα το 6ο της μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Έφερε τη χώρα μας ακόμα ψηλότερα και μας έκανε όλους περήφανους. Συγχαρητήρια», αναφέρει στο συγχαρητήριο μήνυμά του ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Αριστείδης Μπαλτάς.

Την Κατερίνα Στεφανίδη συνεχάρη για τη «χρυσή» της νίκη ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης. Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε: «Πήρες μαζί σου την Ελλάδα και την οδήγησες ψηλά! Μας έκανες υπερήφανους! Μπράβο Κατερίνα!».

«Το μέγεθος της επιτυχίας της Κατερίνας Στεφανίδη είναι τόσο μεγάλο, ώστε τα πολλά λόγια είναι περιττά. Χάρισε στους Έλληνες ψυχική ανάταση και χαρά υψώνοντας τη χώρα 4.85 μέτρα πάνω από το έδαφος…. Μπράβο Κατερίνα! Σ’ ευχαριστούμε». αναφέρει η ανακοίνωση του Τομέα Αθλητισμού του Ποταμιού.

Συγχαρητήριο μήνυμα απέστειλε ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Στο μήνυμα του αναφέρει: «Πολλά συγχαρητήρια για την επιτυχία σου, με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, ύστερα από ένα συγκλονιστικό αγώνα. Συγχαρητήρια και στον προπονητή σου, που σε στηρίζει σε κάθε σου αγώνα εντός και εκτός στίβου. Η διάκριση αυτή αποκτά ιδιαίτερη σημασία, αν αναλογιστεί κανείς ότι χρειάστηκε να συνδυάσεις σπουδές και προετοιμασία σε δύσκολες συνθήκες. Καλή δύναμη και καλή συνέχεια».

«Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Ελληνες, εκφράζουμε θερμά συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη που με το χρυσό άλμα της στο επί κοντώ ανέβασε κυριολεκτικά την Ελλάδα στα ύψη, κάνοντας υπερήφανους τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο», αναφέρει η ανακοίνωση των ΑΝ.ΕΛ.

Τα συγχαρητήρια της, εξέφρασε η πρόεδρος του ΠΑΣΟκ, Φώφη Γεννηματά. «Η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που κατακτά μετάλλιο στο επί κοντώ και μάλιστα χρυσό! Είμαστε πολύ περήφανοι για σένα Κατερίνα Στεφανίδη», έγραψε η κ. Γεννηματά σε ανάρτησή της στο twitter.

Τα θερμά του συγχαρητήρια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου εξέφρασε με δήλωσή του ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. «Πέταξε στα ουράνια το χρυσό κορίτσι μας και δάκρυσαν οι απανταχού Έλληνες. Την ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Θερμά συγχαρητήρια στην Χρυσή Ολυμπιονίκη Κατερίνα Στεφανίδη που κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων. Πρόκειται για τεράστια επιτυχία που αποδεικνύει για άλλη μία φορά ότι οι δυνατότητες των αθλητών μας είναι τεράστιες», δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

H Χρυσή Αυγή «συγχαίρει την Ελληνίδα Ολυμπιονίκη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο αγώνισμα άλμα επί κοντώ, η επιτυχία της οποίας αποδεικνύει ότι οι Έλληνες με σκληρή δουλειά και επιμονή μπορούμε να υπερπηδήσουμε κάθε εμπόδιο».

Τα θερμά της συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη, εξέφρασε η ΛΑΕ. Στο μήνυμα της αναφέρει: «Συγχαρητήρια αξίζουν, επίσης, στην οικογένεια της και σε όσους την στήριξαν στον αγώνα της. Τόσο οι Ολυμπιονίκες, όσο και όλοι οι αθλητές, οι οποίοι έλαβαν μέρος σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο αγώνων, με τις προσπάθειες τους, μέσα από κοπιαστικές και μοναχικές πορείες, χωρίς ουσιαστική στήριξη από την πλευρά του Κράτους, έδωσαν μεγάλες χαρές στον ελληνικό λαό».

ΦΩΤΟ: EPA/LUKAS COCH

Keywords
Τυχαία Θέματα