Στον Έβρο την Πέμπτη ο Νίκος Παππάς

13:02 25/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Από το εργοστάσιο της PRISMA Electronics, στη Βιομηχανική Περιοχή Αλεξανδρούπολης, θα ξεκινήσει την περιοδεία του στον Έβρο, στις 8:30 το πρωί της Πέμπτης, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής-Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.
Στις 11 το πρωί θα επισκεφθεί το Ορμένιο και στις 12:15 το μεσημέρι τα Δίκαια, ενώ στις 2 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η επίσκεψή του στο Ειδικό Σχολείο του δήμου Ορεστιάδας, στο Θούριο. Στις 4:30 το απόγευμα θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στην Αλεξανδρούπολη

και θα ολοκληρώσει την περιοδεία του στη Θράκη με την κεντρική ομιλία που θα πραγματοποιήσει στο Επιμελητήριο Έβρου, στις 8 το βράδυ. Σημειώνεται ότι αύριο, τις πρωινές ώρες, ο κ. Παππάς θα επισκεφθεί διαδοχικά τη Σταυρούπολη και τον Εχίνο Ξάνθης και το απόγευμα θα περιοδεύσει στην Οργάνη, τα Αρριανά και την Κομοτηνή, στον νομό Ροδόπης. Η διήμερη περιοδεία του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής γίνεται στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης «επιχορηγούμενης δορυφορικής πρόσβασης των μονίμων κατοίκων απομακρυσμένων περιοχών της χώρας στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης», η οποία αφορά 13.000 νοικοκυριά στους τρεις νομούς της Θράκης.

Συντάκτης: Χρυσούλα Σαμουρίδου

Keywords
Τυχαία Θέματα