Στο Υπουργείο Υγείας ο Πρωθυπουργός

08:52 30/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το υπουργείο Υγείας επισκέπτεται ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των επισκέψεών του στα υπουργεία για την παρακολούθηση του κυβερνητικού έργου. Μετά τη συνάντηση με την πολιτική ηγεσία, ο Αλέξης Τσίπρας θα παραχωρήσει ομιλία στο αμφιθέατρο του Υπουργείου.

Χθες, ο πρωθυπουργός από το βήμα του συνεδρίου του Εconomist, έστειλε μήνυμα ότι η χώρα, μετά τη συμφωνία του Eurogroup, γυρίζει σελίδα.

Ο Αλέξης Τσίπρας

διεμήνυσε ότι η Ελλάδα θα βγει στις αγορές με το σπαθί της και με όρους βιώσιμης προοπτικής, και θα αποχαιρετήσει οριστικά τα μνημόνια. Τόνισε ακόμη ότι η ανάπτυξη και η απομείωση της ανεργίας μέσω της επενδυτικής ανάκαμψης, είναι προτεραιότητες της κυβέρνησης, ενώ κάλεσε την επενδυτική κοινότητα να έρθει στην Ελλάδα τώρα, να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που προσφέρει και να στηρίξει τη μεγάλη προσπάθεια της χώρας.

Έκανε μάλιστα ιδιαίτερη αναφορά στο βάρος που θα δοθεί στη νέα γενιά, με συγκεκριμένες δράσεις, που στηρίζουν την έρευνα και την καινοτομία, υπογραμμίζοντας, ότι το Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας και καινοτομίας θα διαθέσει έως το 2020, κεφάλαια 240 εκατ. ευρώ.

Πηγή: ΕΡΤ

Σχετική είδηση: Τσίπρας: Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα – Θα βγει στις αγορές με το σπαθί της (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα