Στο «κόκκινο» η αντιπαράθεση για τους πλειστηριασμούς ακινήτων

21:30 12/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ψέματα, λάσπη και κινδυνολογία το τελευταίο καταφύγιο της Νέας Δημοκρατίας, σχολιάζει σε υψηλούς τόνους το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, καταλογίζοντας «πανικό» στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που «επιχειρεί την αναπαραγωγή της κινδυνολογίας» για το ζήτημα των πλειστηριασμών.

Έναν «πανικό», τον οποίο αποδίδει στη σημερινή απόφαση της κυβέρνησης να επεκτείνει την προστασία της πρώτης κατοικίας και στα επιχειρηματικά δάνεια, με δεδομένο ότι η πρώτη κατοικία των υπερχρεωμένων νοικοκυριών έως 280.000 ευρώ προστατεύεται ήδη σε συντριπτικό ποσοστό από το Δεκέμβριο του 2015.

Σε

αυτό το πλαίσιο ασκεί δριμεία κριτική στη ΝΔ, μιλώντας για «ντροπή» που θα έπρεπε να νιώθουν – γιατί είναι αυτοί που με το ιστορικό «email Χαρδούβελη» είχαν δεσμευτεί για πλήρη άρση κάθε προστασίας από πλειστηριασμούς, αδιαφορώντας για τις κοινωνικές συνέπειες, αλλά και «ξεπεσμό».

«Επί ΝΔ δεν έγινε κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας»

«Το θράσος και ο κατήφορος της κυβέρνησης δεν έχει τέλος» τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ απαντώντας στην ανακοίνωση του μεγάρου Μαξίμου για τους πλειστηριασμούς.

Επισημαίνει επίσης ότι επί Νέας Δημοκρατίας δεν έγινε κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας και προσθέτει πως ο κ. Τσίπρας τότε κορόιδευε αυτή την κοινωνία λέγοντας «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη». Τα ψέματα που είπαν και συνεχίζουν να λένε δεν τους σώζουν από την οργή των πολιτών, καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Πηγή :ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετική Είδηση:Προς πάγωμα των πλειστηριασμών α’ κατοικίας και για χρέη στο δημόσιο (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα